Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chodzenie i sprzedawanie

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yop, zaczalem grac w minecrafta ;x. Gram z kolegami na skyblock( czy cos takiego xD) i chcialem sie dowiedziec czy jest jakis program/mod/cheat ktory powtarza to co ja robilem czyli pisze komende>Idzie>Klika>Pisze Komende> Idzie Klika itd

Opublikowano

Powiedz dokładnie do czego będziesz chciał tego cheata(?) użyć to łatwiej będzie mi Ci pomóc. 

Wpisuje /warp zelazo podchodzi, ustawia kursor na tabliczce, wpisuje /warp sklep, odwraca sie i idzie do tylu, klika na tabliczke idzie znowu na /warp zelazo i to powtarza z 50 razy (Albo nieskonczonosc z mozliwoscia wylaczenia klawiszem jakims)

Opublikowano

Nie widzaialem takiego cheata, jednak mozesz wgrac Macro/Keybinds mod, ktory pozwala przypisac komende pod dany kalwisz.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Prawdopodobnie nie ma takiego cheata/moda. No chyba że by się poprosiło kogoś o zrobienie takiego czegoś ale to oczywiście za kase ;) Ale można poszukać na google ale naprawdę wątpię żeby coś takiego istniało.

Opublikowano

Możesz zbindować klawisz, żeby dane rzeczy robił, ale szczerze mówiąc jak nie chce ci się chodzić i sprzedawać to nie widzę dla ciebie przyszłości w tej grze. Ewentualnie zmień typ serwera na survival. Kopiesz żelazo, diamenty a później tworzysz zbroję, dochodzisz do frakcji, budujesz zamki, walczysz z innymi graczami, wojny frakcji, niszczenie zamków itd. I zero sklepów :D

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...