Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki hosting wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pukawka.pl - Serwer bez lagów, ładny itemshop (Mają domenę itemshop.pl/), Szybkie odpowiedzi od administracjii, konkursy, zarządzenie restartami serwera, zakładka z pluginami na stronie, domena x

JEZELI POMOGŁEM ZOSTAW LIKE!

Zbieram ostrzeżenia: 21

Opublikowano

Zdecydowanie polecam Ci hosting Pukawka.pl.

Ten hosting nie ma sobie równych. 

Bardzo ten hosting jest dobry pod swoje możliwości. 

- Ten hosting ma według mnie najlepsze maszyny. 

- Dobry i pomocny support szybko odpisuje. 

- Dobra opinia tego hostingu przez użytkowników posiadających ten hosting. 

- Łatwy panel klienta.

- Dużo bajerów ze strony panelu klienta. 

Jak najbardziej polecam Ci ten hosting jeżeli szukasz dobrego i porządnego hostingu. 

Opublikowano

Polecam ci hosting Enderchest.pl

Poniewarz: Jest tanio , mozna miec przejrzystą strone i latwą w obsludze mozliwosc zarządzania pluginami na stronie jak i FTP.

Wiele serwerow stoi na tym hostingu i jest solidny.

Maszyny są nowszej generacji i wytrzymują ataki botow.

Mozliwosc wgrania wlasnego generatora mapy.

Jak najbardziej polecam Ci ten hosting , Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja osobiście LVL UP. Posiada to wszystko co pukawka a uważam że jest lepszym hostingem. Miałem tu i tu, ale zdecydowanie LVL UP z resztą nadal mam. Polecam po prosić obsługę o danie okresu testowego na serwer abyś mógł wypróbować.

I jeszcze jedno pytanie:

Jakie są twoje @MsDaniel55 wymagania będzie lepiej odpowiedzieć:

4462514400953061278225.png

Opublikowano

LVL UP, moim zdaniem lepszy od pukawki, strona ogólnie bardziej intuicyjna. Praktycznie brak lagów i miły support (udało mi się przekroczyć dostępne miejsce na dysku o 37,5GB...wszystko przez błąd pluginu, nic przez to nie usuneli lecz pokierowali krok po kroku jak to naprawić) WIELKI +.

Opublikowano

Fiberhost.pl też dobry, za 17 zł co miesiąc kupuję serwer 10 slotów do gry ze znajomym na modach, na ofercie bez limitu RAM, limit procesora co prawda często nam się zdarza przekroczyć i samorzutnie wtedy się serwer wyłącza, ale zwiększony limit za 2.50 zł/10% można kupić. Bez lagów, support też w miarę dobry, mówią co i jak z błędami, na odpowiedź czeka się +/- 1,5h, dodają dodatkowe porty jeżeli potrzeba, zmienią parametry startowe serwera na życzenie (np. żeby zamiast z bukkita startował z forge). Intuicyjny panel administracyjny, sporo pluginów do wyboru z "wgrywarki", dobry monitor zasobów, możliwość odpalenia itemshop skryptem z panelu admina itd. Polecam, natomiast odradzam hosting EnderChest, po leciutkim przekroczeniu limitów (które są strasznie nisko ustawione, mało RAM i procesora) zaczynają się gigantyczne lagi, + jest tylko support, nie ma możliwości dokupienia limitu procesora, RAM można zwiększyć tylko dokupując sloty.

Opublikowano

Nie brać najgorszej pukawki!!!

Mam nadzieję że posłuchasz mnie, z pukawką jest źle i źle będzie. Nie utrzymuje spigota z carbonem! Skandal! Ja polecam http://enderchest.pl/ najlepszy hosting.

DoriiSuperPies co Ty za bzudry opowiadasz.

Utrzymuje najbardziej wymagające konfiguracje bez problemu.

Mogę Ci załatwić serwer na testy na 14 dni to sam zobaczysz!

Nie pisz więcej niczego złego na Pukawkę, jak się nie znasz.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Pukawka.pl - Najlepsza, miała okres ddosów co często wywalało serwery. Ale to nic poważnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...