Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal 2 - Pierwsze info na temat nowej gry!

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

666751416839209285462.jpg

Otóż to!

Nareszcie doczekaliśmy się pierwszych informacji na temat "Cabal 2".

Jeden z przedstawicieli ESTGames oznajmił że, limitowana grupka osób "FTG co oznacza Focus Group Test, będzie miała przyjemność jako pierwsza sprawdzić angielską wersje CABALA 2.

Później następuje CBT (rzadziej Alpha, to przecież klientówka a nie via www) a stąd już krok do Open Bety.

872211416839209285462.jpg

"Winter 2015", w miare realna data premiery tej gry. Tym bardziej że od pół roku Cabal 2 został oficjalnie zapowiedziany i przedstawiony jako "Coming Soon" ...

Jest to tylko garstka informacji na ten temat, ale lepsze to niż nic. Teraz musimy czekać pare miesięcy na kolejne info. Być może że uda nam się dowiedzieć czegoś więcej następnym razem!

Gra wygląda dosyć porządnie i warto poczekać aby spróbować. 

Bardzo chętnie przeczytam wasze komentarze, i co myślcie o nowej grze!

Filmik: Cabal 2 Wizzard Battle Mode Skills

Kappa.

Opublikowano

To prawda, ale każda gra ma inną fabułę. Może i to prawda że wygląda podobnie, ale tak nie jest. Jest całkiem inna rozgrywka według mnie, skille inne itp. Jeżeli chodzi o Tere, to cabal 2 w ogóle do niej nawet nie może podskoczyć. Całkiem Tera jest inna.

Kappa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiedz mi jak Ty mozesz Cabala do Tery porównywac?

1Z9bvA.png  

Laugh often

Love much

Live well

:D

Opublikowano

Grałem w Tere a z Cabala 2 Widziałem dużo filmików jak dla mnie są to 2 różne gry. 

1Z9bvA.png  

Laugh often

Love much

Live well

:D

Opublikowano

No są dwie różne i to prawda. W terze masz lepsze questy, oryginalny wygląd skili, ogromną mape, dużo detali. A Cabal 2 to będzie tak jak inne MMO, podobne do Aiona, Silkroada i czego tam jeszcze nie ma ;) 

Kappa.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

no to ja ci powiem zaden to cabal 2  tylko 1 wersja cabal online wiec nie ma czym sie zachwycac to oszustwo mam sciagnieta ta gre z tej strony to LLLLLLLLIIIIIIIIIPPPPPPPPAAAAAA

Opublikowano

Po obejrzeniu kilku filmików od razu rzuca się w oczy wręcz chamskie kopiuj wklej większości elementów z aiona ( zaczynając od całego interfejsu kończąc na okienku ze spisem questów itd.) sam czekałem na cabala 2 ale jak to zobaczyłem to szczerze odechciało mi się już w to grac nie ma nic gorszego niż gra w stylu kopiuj/wklej myślę że ten tytuł nie wytrzyma roku i go zamkną. Ostatnio to jest w modzie zrobić byle jaką grę nadać znany i rozpoznawany tytuł i wyciągać od ludzi gotówkę na wszystkie możliwe sposoby.

http://mmorank.pl   blog  poświęcony tematyce gier MMO

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Coś wiadomo odnośnie startu Cabal 2 ?? Bo widzę, że beta 30 kwietnia została zamknięta.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Odbywa się zamknięta beta jeszcze. Właśnie pobieram clienta. ;P

Pewnie niedługo ruszy open beta, zobaczymy.­

Opublikowano

Odbywa się zamknięta beta jeszcze. Właśnie pobieram clienta. ;P

Pewnie niedługo ruszy open beta, zobaczymy.­

A dostałeś klucz do bety ?? 

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Nie ukrywam, że czekam na tę grę odkąd ogłosili, że będą robić dwójkę. Nie mogę się doczekać!!!!! :)

Opublikowano

A dostałeś klucz do bety ?? 

Ta, ale to pobieranie tak marnie idzie, że się pewnie załapię na ostatni dzień cbt...

­

Opublikowano

Jak już zaczniesz grać nagraj mi coś bo tak się podjarałem MMORPG że aż do DNEU wróciłem i czekam teraz na cabal 2 xdd

1163614305938341312226.jpeg

jasne

­

Opublikowano

Słaby net czy takie obciążenia są, że tak bardzo słabo pobiera ??

Wywaliło mi na kilka minut neta, potem już przez parę godzin szło po ok. 60B/s (wina p2p). Teraz już się ogarnęło i leci w miarę normalnie. Po północy powinno być 31%, czyli będzie już można grać.

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na stronie EST napisali że jest open Beta, może mi ktoś powiedzieć gdzie jest pobieranie cabala? szukam i szukam i nie wiem gdzie to jest.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...