Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Studio Riot zaostrza dzialanie systemumajacego ograniczycopuszczanie meczow w leagueoflegends

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie ciekawi kiedy wprowadzą opcję możliwości poddania się jeśli w drużynie jest afk, testowali to na lol NA a teraz o tym ucichło.

Opublikowano

Mnie ciekawi kiedy wprowadzą opcję możliwości poddania się jeśli w drużynie jest afk, testowali to na lol NA a teraz o tym ucichło.

Mnie też to właśnie ciekawi, moim zdaniem bardzo by się przydała taka opcja.

PS: A co do tematu, to z tego co kojarzę to już wiadomo od kilku dniu że zaostrzyli kary.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

No i prawidłowo, że takie coś wprowadzą, mniej tych ''cebulaków'' będzie co lubią sobie potrollować grę oraz powyzywać na rodziców, chwała Rito. :)

Szukam osoby, która wykona dla mnie sygnaturę z Goku (Dragon Ball Z)

Nagrodzę 2 limitami lajków. :)

Opublikowano

Yyyy po co takie coś? Spokojnie większości gierek idzie wygrać 4v5. Lepszy afk niż feederotroll.

Opublikowano

Fajnie. Dostałeś premade jebanych cebulaków którzy weszli tylko po to by trollować? C**j ci w dupe! Jeżeli wyjdziesz to trafisz do niższego priorytetu i dostaniesz jeszcze więcej trolli, stracisz więcej czasu! Dlaczego by k***a nie!

Dostałeś kolesia który się znudził meczem więc chce pójść afk ale wie, że trafi do niższego priorytetu? C**j ci w dupe! Teraz zacznie trollować by gra jak najszybciej się skończyła!

Wolę 4v5 niż 4v6. P******* taki interes.

@Edit: Jeżeli ktoś chce pójść AFK to raczej małą różnicę mu zrobi czy zacznie trollować, czy nie. Z resztą, może nawet nie trollować. Może tylko chodzić po jungli i farmić. Wtedy grasz 4v5 bez expa/buffów/golda w twojej jungli i z ewentualnym feederem gdy enemy team wejdzie do twojej jungli. Zneutralizują jednego afka, dadzą 2 trolli. 

Opublikowano

Wątpię, żeby wprowadzili taki system, ludzie zaczęli by to wykorzystywać i po prostu drużyna która przegrywa znalazła by kogoś kto wyjdzie, a pozostała 4 cieszy się brakiem straty lp.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Fajnie. Dostałeś premade jebanych cebulaków którzy weszli tylko po to by trollować? C**j ci w dupe! Jeżeli wyjdziesz to trafisz do niższego priorytetu i dostaniesz jeszcze więcej trolli, stracisz więcej czasu! Dlaczego by k***a nie!

Dostałeś kolesia który się znudził meczem więc chce pójść afk ale wie, że trafi do niższego priorytetu? C**j ci w dupe! Teraz zacznie trollować by gra jak najszybciej się skończyła!

Wolę 4v5 niż 4v6. P******* taki interes.

@Edit: Jeżeli ktoś chce pójść AFK to raczej małą różnicę mu zrobi czy zacznie trollować, czy nie. Z resztą, może nawet nie trollować. Może tylko chodzić po jungli i farmić. Wtedy grasz 4v5 bez expa/buffów/golda w twojej jungli i z ewentualnym feederem gdy enemy team wejdzie do twojej jungli. Zneutralizują jednego afka, dadzą 2 trolli. 

s**t happens 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...