Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexon Chams

karolpol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie dziala

down net ferwork jakos tak a jak nie to zrub tak wypakuj ten hack do głownego folderu Ca potem jak masz wstrzykiwacz czli prex wpisujesz tam gdzie gunz engine.exe wpisujesz kliksza brows i otwurz frantiv rozumiesz uruchamiasz numpad 1

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja nie wiem o co biega.. sciagam ten hack frentic... jest w rar. klikam zeby rozpakowac i wyskakuje blad.. moze ktos napisac instrukcje co i jak? dam po + :P

PEACE

Opublikowano

Masz zjebanego Winrara... ściągnij nowego

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

instalowalem juz z 4 winrary i nadal blad.. " niewlasciwy format lub uszkodzone archiwum" ZAL

jest jeszcze jakies inne rozwiazanie? xD

PEACE

Opublikowano

eh a wiec " C:\Documents and settings\oem\Pulpit\Frantic.rar. archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszkodzone"

PEACE

Opublikowano

kecul o co ci chodzi? :D

jemu chodziło o net framework ... ale to nic nie da ... pobierz inną wersję win rara, win zipa czy coś tam innego do archiwów :D

Opublikowano

Mnie nie działa.

Otwieram ten ''PerX'' w name daje Engine.exe, a wczytuje plik Frantic.dll i jak otwieram grę to przy końcu ładowania się wyłącza ;<

1377531174-U173186.png

Opublikowano

to znowu ja.. xD nie mogle wlaczyc tego hacka. wrzucilem frantic.dll do folderu z gra perx odpalam i jakis blad znowuuuuuu -.-

help? xD

PEACE

Opublikowano

MAM XP, a dalej nie działa...

Napisalibyście jakoś porządną instrukcję ; <

tez tak miałem ale doszedłem do tego w czym jest problem...mianowicie:

msisz wszycic injectora i dll'a do folderu z grą(nie do game tylko do głównego) i uruchom jako admin..

Opublikowano

a gdzie on się znajduję ? ;)

Tam gdzie zainstalowales? :D:D

@do tematu

hogan wrzucilem te pliki do folda z gra i co dalej?:D

PEACE

Opublikowano

ja tam nie wiem jakim ch..em wam dziala mi crashuje przy ladowaniu sie gry albo wciskacie pierdoly albo mam cos z kompem (xp otwieram FInject)

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

a gdzie on się znajduję ? ;)

załórzmy ze masz ca na dysku c wiec:

c\nexon\combatarmseu\ - i tam masz spis wszystkich folderów,nizej pliki dll(to jest ten magiczny folder)

Opublikowano

ja tam nie wiem jakim ch..em wam dziala mi crashuje przy ladowaniu sie gry albo wciskacie pierdoly albo mam cos z kompem (xp otwieram FInject)

bo musisz wlkeic do folderu z grą(masz opisane przeze mnie jak)..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...