Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

connecting to the game world please wait

Ra-_-v-_-ix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem :) mianowicie chodzi o to że jak chcem się zalogować na AM to mi nie chce się logować tak jak na zdjęciu i na konsoli występuje błąd :(

proszę o szybką pomoc.

post-392082-0-05778600-1416783907_thumb.png

Opublikowano

wiem o co chodzi

popatrz, masz złą wersję tibii (w info może pisać że dobra ale to nie ma znaczenia)
popatrz nawet na obrazek w tle, to jeszcze ten używany w starszych wersjach gry

zainstaluj najnowszą tibię w innym pliku, to załatwi sprawę (bo nowa wersja podmienia się ze starą i dlatego wariuje) ;)

Opublikowano

@o0mar0o może mieć rację, ale ze szczegółów które podałeś nikt nie może być w 100% pewny odpowiedzi. Ze swojej strony dodam, ponieważ widzę że jest to OTS, abyś sprawdził to:

- Adres IP z którym próbujesz się połączyć [czy jest on inny niż 127.0.0.1 lub localhost],

- Jeżeli adres IP jest inny to sprawdź port forwarding [EWENTUALNIE W SKRAJNYM PRZYPADKU DMS] w opcjach routera,

- Sprawdź status serwera [nie wiem jak to jest przy OTS ale wiem że każdy serwer powinien mieć opcję statusu -- przykład: { closed, open, restricted } --], może jest on ustawiony tylko na łączenie się użytkownika testowego [administratora]

- Sprawdź czy adres IP oraz port zostały poprawnie zmienione w kliencie gry [cheat engine powinien Ci w tym pomóc]

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...