Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cofki w LoL'u

tomas9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też to ostatnio mam. Wydaje mi się, że może to być spowodowane coś od dostawcy internetowego ale pewności nie mam.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Mam internet z MultiMedii, przed tem takiego czegos nie miałem. Mam 20 Mbps Downloandu i upload 1 Mbps. 

A pingu na speedtescie pokazuje 19/25

Opublikowano

Ja mam znów tak że co 2 grze w 2 minucie wyskakuje mi ponowne połączenie na 10/15 sekund a to wielki problem bo mainuje jungle :P

Opublikowano

Również mam ten sam problem co autor ale ja jeszcze dodatkowo dostane jakiegoś bug splita i wywala mi grę.

Wszystko zaczęło sie dziać od  p. 4.20

Opublikowano

Napisałem do Supporta. Ciekawe co odpiszą :D .

nie masz co liczyc bo odpiszą z automatu, lepiej pisać do angielskiego ;]

to samo mam, net z multimedii, znajomi też tak mają i cofka w tej samej chwili bo na skype gadamy ;x 

Opublikowano

a u mnie cos innego xD wywala mnie po 1minucie z gry  i na poczatku mam hard ping a mainuje przeciez supporta wiec moj adc ma przejebane na bocie ... dzwonilem do dodstawcy a on mowi ze wszystko jest porzatku ... jakby ten patch cos dodali i nie opiszali co to jest...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...