Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

maxell retro dj vs superlux hd681 do gier co brac?

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz mieć konto na Allegro minimum bodajże 5 pozytywów to dostaniesz kupon na 20zł do wykorzystania przy zakupie za minimum 50zł

https://kupony.allegro.pl/mobile/

Ja już 3 takie kupony dostałem i zaoszczędziłem ok 80zł

(bo dostałem jeszcze kupon na 30zł na kurtkę a kurtkę kupiłem od taty i mi dał te 30zł xD)

(albo kupiłem 50zł za 50zł ale z kuponem i wyszło 30zł za 50zł xD)

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego kolega twierdzi, że Superlux'y są niewygodne no ale każdy ma tam swoje odczucia i preferencje. Mi leżą idealnie. Owszem, na początku były "sztywne" i może nie idealnie dopasowane ale z czasem się pod wpływem użytkowania, temperatury rozbiły (szczególnie opaska i pady). Ja nie poleciłbym Maxell'i do gier przy takim zestawieniu. SL'e jak najbardziej na +.

Opublikowano

Do jakich gier pptrzebujesz te sluchawki? Jestem graczem cs'a od ponad 5 lat i luxy mi nie podpasowaly. Scena duza ale kroki strasznie sie rozlewaja, pozycjonowanie nie jest najgorsze ale bez porzadnej karty dzwiekowej pozycjonowanie to bardziej domyslanie sie..

graphic.png
Opublikowano

karty dzwiekowej nie mam znaczy zintegrowana ale gram na creative hs 600 i wszystko wiem wszystkie kroki tylko chce kupic nowe bo mi sie 1 sluchawka popsula 

Opublikowano

W mojej opinii superluxy są megawygodne, kwestia przyzwyczajenia.

Opublikowano

Jeśli kupisz Maxelle i Ci się nie spodobają zawsze możesz je odesłać, tracisz jednak pieniądze za wysyłkę. Moim zdaniem maxell'e są lepsze, ale z przestrzennościa może być nieco gorzej niż w Superluxach, chociaż są na to modyfikacje.

Opublikowano

Ja gram na luxach i z graniem w cs nie mam problemów(jedyny problem to mój skill w strzelaniu).

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...