Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z wlaczeniem mc

Kh4'zior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaktualizuj jave. I domyślam się po Twoim stylu pisania, że Twój komputer jest nieco zanieczyszczony. Przydałby się format, zaktualizowanie sterowników, a przede wszystkim javy i ze strony zewnętrznej wyczyszczenie komputera ( podzespoły, nie obudowę ;) ). Dlaczego tak napisałem? Pewnie masz włączonych dużo procesów i programów w tle, niezaktualizowane sterowniki - to wszystko nie idzie w parze, a Minecraft lubi porządek ;)

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Wpisz w pasku wyszukiwania %appdata% następnie wejdź w folder Roaming będzie pisało .minecraft usuwasz ten folder i uruchamiasz na nowo Minecrafta. 

Opublikowano

W takim razie wyłącz jeszcze zaporę jak i antywirusa podczas uruchamiania Minecrafta. 

Czy jesteś pewien, czy, aby na pewno posiadasz zainstalowaną na swoim komputerze Javę 7 67 update? 

Opublikowano

Nie instaluj tej najnowszej javy całkowicie ze stronki oficjalnej! Nie do końca współpracuje z MC! Nie uruchamiało się mi z modami i bez. To trochę bardziej ryzykowne, ale musisz ściągnać z instalek czy innych programosów wersję starszą niż 8.

Możliwe, że masz ten sam problem co ja. A sprawdzisz to po masowym spamie crashraportów w folderze .minecraft. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...