Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fulcrum na patch 4.20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jest już dostępny fulcrum na patch 4.20. Oczywiście ten bezpłatny. Jeśli tak to na jakich stronach go szukać? Ewentualnie prosił bym o link na pw czy w temacie :) .

Opublikowano

A napisze mi ktoś   co to jest to Fulcrum?

Bot do robienia refferali, ale nie słuchaj tego wyżej, nie ma jeszcze wersji cracked, po prostu gościu z brązu w c***a leci. :)

Opublikowano

Jak narazić nikt nie wysłał linka do fulcruma oprócz kolesia co wirusa podeslal. Jak coś dostanę to powysylam zainteresowanym.:)

Opublikowano

Bot do robienia refferali, ale nie słuchaj tego wyżej, nie ma jeszcze wersji cracked, po prostu gościu z brązu w c***a leci. :)

Spoko i tak nie jestem zainteresowany tym programem.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Heh wszyscy piszecie rzeczy typu :" dlaczego na pw? inni też chcą"... To powiem tak, na forum nie toleruje się piractwa i nie można wystawiać z crackowanych botów, skryptów. Dlatego też ludzie proszą o podesłanie na pw. 

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Heh wszyscy piszecie rzeczy typu :" dlaczego na pw? inni też chcą"... To powiem tak, na forum nie toleruje się piractwa i nie można wystawiać z crackowanych botów, skryptów. Dlatego też ludzie proszą o podesłanie na pw. 

Tyle że nikt na razie nie dostanie nawet na pw, bo Finn nie zrobił update, prawdopodobnie go nie ma.

a wiadomo coś kiedy i czy w ogóle będzie dostępny?

Raczej będzie, ale nie wiadomo kiedy, póki co trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Opublikowano

O proszę, jaki zdolny brąz. Dopiero wyszedł patch 4.20, a On już ma na 4.22, ciekawie.

Spadlem z bronzu 5 do 6.

Moj tata jest zalozycielem rito i ja wiem co bedzie w 4.22, nawet mam bola na ten patch, jego pracownicy wszystko mi zcrackowali.

Opublikowano

Spadlem z bronzu 5 do 6.

Nadal tak wysoko? To słabiutko ja już w bronze 10 jestem :D.

A tak na poważnie są jeszcze jakieś inne boty które leveluja kilka kont na raz oprócz fulcruma i refboosta?

Opublikowano

Nadal tak wysoko? To słabiutko ja już w bronze 10 jestem :D.

A tak na poważnie są jeszcze jakieś inne boty które leveluja kilka kont na raz oprócz fulcruma i refboosta?

Masz tam na elitepvp widzialem fishbot, ghostbot ale to potrzebuje odpalenia paru VM na raz więc mi niepodoba sie

Opublikowano

gdyby ktoś miał miał działającego refka to poprosiłbym o podesłanie na PW. Bardzo mi na tym zależy :)

Opublikowano

wejdzie na pewne forum zwiazane z crackingiem i tam macie kanal RSS , sciagnijcie patcher wejdzcie do tematu sciagnijcie instalke i macie scrackowanego fulcruma voila

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...