Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Padzik do PC

DeGreZet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszym wyborem będzie pad od Xbox'a.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Najlepszym wyborem będzie pad od Xbox'a.

Sama ergonamia z pewnością najlepsza, ale czy pad naprawdę jest taki dobry? Miałem go u znajomego i plastik jest słabej jakosci. Gdy ręce zaczną się pocić przestaje być komfortowy.

Po za tym cena takiego akcesorium sięga około 140zł wliczając wysyłkę, więc trochę drogo. Nie lepszy będzie SpeedLink XEON za niecałe 100zł?

76561198044354237.png

Opublikowano

Sama ergonamia z pewnością najlepsza, ale czy pad naprawdę jest taki dobry? Miałem go u znajomego i plastik jest słabej jakosci. Gdy ręce zaczną się pocić przestaje być komfortowy.

Po za tym cena takiego akcesorium sięga około 140zł wliczając wysyłkę, więc trochę drogo. Nie lepszy będzie SpeedLink XEON za niecałe 100zł?

Do stówki dostaniesz przewodowy, i będzie to najlepszy i najporządniejszy wybór.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...