Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] pac na 45 sorcu

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam mam aktualnie 43 lev sorcem i bede chcial dobic 45 lev i zakupic sobie paca.

Co robic w pierwszej kolejnosci majac paca?

Czy jesli mam zaczetego taska na minotaury (5000) a mam 45 lev to dostane nagrode za niego jesli go skoncze?

u1lc.png
Opublikowano

WItam mam aktualnie 43 lev sorcem i bede chcial dobic 45 lev i zakupic sobie paca.

Co robic w pierwszej kolejnosci majac paca?

Czy jesli mam zaczetego taska na minotaury (5000) a mam 45 lev to dostane nagrode za niego jesli go skoncze?

Porób sobie dostępy do yalahar, explorer society i ewentualnie dostęp na lagune.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Kup promocje i spelle, przed kupnem pacc polecam zrobic palka i knighta i skillowac ich na offline treningu przez co gra bedzie ciekawsza bo gdy sorc sie znudzi albo pacc sie skonczy przyjemnie bedzie pograc wyskillowanym rpkiem albo ekiem. Rob taski jak nie masz duzo gp. Co do taska na mino to chyba bedziesz mogl bic bossa poniewaz zeby przyjac tego questa jest tylko limit levelowy.

Opublikowano

#1 kup nowe spelle,

#2 zrób dostęp na goromę i cały archipelag,

#3 zrób dostęp na yalahar,

#4 exploring.

Punkt 4 jest tutaj bardzo waży ponieważ każdy serwer jest inny i nie zawsze podobne postacie będą miały podobny exp/profit na danym miejscu. Ja polecam goromę tylko dla tego że większość osób zaniedbuje tego quest i robią go na wysokich poziomach co daje Ci pusty resp undeadów.

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...