Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie jest najlepsze miejsce i Imha na dropienie fmsów itp... Chodzi mi o współrzędne za dane +

\

Opublikowano

Hmm...Sądzę że jest to zły dział.

W Na Imha to się przyda 18 lvl.Tygrysia +9 Ewentualnie inna zbrojka na 18 +9.Bojowa tarcza +6 minimum jakieś tam fajne eq.Pajęcza włócznia +8 +7 +9 takie coś :).

Wtedy można iść do IMhy z MH i dropać.W Jakąś godzinkę może być z 5 Ribków :).

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Hmm...Sądzę że jest to zły dział.

W Na Imha to się przyda 18 lvl.Tygrysia +9 Ewentualnie inna zbrojka na 18 +9.Bojowa tarcza +6 minimum jakieś tam fajne eq.Pajęcza włócznia +8 +7 +9 takie coś :).

Wtedy można iść do IMhy z MH i dropać.W Jakąś godzinkę może być z 5 Ribków :).

Po co takie eq ? ja z eq +6 spoko daje tam rade mentalem... maxujemy max wit bez siły.

5 Ribów w 1h ? Chyba jak to pisałeś główka cię bolała ale to już twój problem ;)

Opublikowano

im lepsze eq tym większa skuteczność :)

jeśli on takie ma to powinszować ;P

ale moim zdaniem wystarczy +6/7

Jeśli pomogłem Proszę o + =)

lanser.jpg

Opublikowano

ja polecam imha, 3 expboty moje tam biegają:P i przyznam że nawet nie najgorszy drop czyli fms-y, rib-y, ogólnie all na 30lvl prócz jelonków (które nie dropią tam) i jeszcze ks poli, sun zi, języki. wszystkie postacie mają 20-22lvl i eq +6-8 spokojnie biorą na siebie wszystko dookoła a exp oddaje na swoją gildie gdzie wbiły mi już 8lvl(prawie 9)

99868628737329651811.gif

01197741435610025475.gif

88661307482365998527.gif

NIE BĄDZ TAKI JAK INNI DAJ+++++++

Opublikowano

Imha niedźwiedzie i dziki na 18 Lv ,wstąpić do gildii i oddawać expa, dzięki czemu zarobek w postaci niedźwiedzich skór czy kozików; generały wraz z dzikimi łucznikami w m2 zarobek - fms'y i inne no w miarę dobre ulepszacze..

Dawaj sobie co chcesz mnie to zwisa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...