Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tech Bug

Longer02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze i ktos umie takie cos zrobic, ale to hakiery professionalne ktorych haki nie beda ujawnione ;p

Znalazłem inny filmik i nie wygląda to na jakieś skomplikowane hakerstwo, chciałbym, żeby ktoś to sprawdził bo szkoda mi urki na 2 fabrykę jakby miało się okazać, że to nie działa a usunąć ponad 600 robotów naprawiających to mi żal.

http://youtu.be/HZOb09m6w-o

Opublikowano

Dawno , ale ja jesli chodzi o te bajery jakie trzeba bic dizwne statki nawet sie nie bawie bo to pic na wode i szkoda mi uri i szczerze mowiac nie interesuje sie tym za bardzo bo jak wiadomo DO to banda zlodziei. Ten impuls byl na tego robota kiedys tak jak dobrze pamietam ?:p

Opublikowano

Dawno , ale ja jesli chodzi o te bajery jakie trzeba bic dizwne statki nawet sie nie bawie bo to pic na wode i szkoda mi uri i szczerze mowiac nie interesuje sie tym za bardzo bo jak wiadomo DO to banda zlodziei. Ten impuls byl na tego robota kiedys tak jak dobrze pamietam ? :P

Skoro nie interesujesz się DO to dziwi mnie, że bierzesz niepotrzebnie udział w takich dyskusjach skoro nic ciekawego w to nie wnosisz.... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...