Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt auto logowanie premium.

Smeerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam skryptu który wysyłał by wiadomość do gracza który wchodzi z konta premium.

JEZELI POMOGŁEM ZOSTAW LIKE!

Zbieram ostrzeżenia: 21

Opublikowano

Chodzi mi o wysłanie wiadomości a nie plugin który to robi.

Coś takiego w skrypcie: >> Wczytuje u ciebie konto premium.

>> Nie musisz sie logowac/rejestrowac

@1361622928-U485574.pngCzuowiekBanann

Opublikowano

Z tego co jest w opisie AutoIn

AutoLogin: "&aYou have premium account!\n    &aPremium players don't must use login command! ;)"
  NoAutoLogin: ""
  ForceRegister: "&cPlease use /register command and remember your password!\n    &cYou don't must use it, but sometimes auth server can be broken, and then you must use /login command or wait to someone from Mojang will fix that servers!"
  ServersDownProtect: "&cWe can't check if you have real premium, please use your password!"
  ServersDownIPCached: "&aWe can't check if you have real premium, but last time you was premium, and have this same IP!\n    &aSo you don't must use /login command ;)"
  ServersDownProtectNewPlayer: "&4Mojang servers are down, we can't allow new players to join!\n&aPlease try again later !"
  PluginNotLoaded: "&4Server isn't enabled yet!\nTry again in 5 seconds!"

to nie musisz nic robić, tylko zmienić sobie wiadomość w konfgiuracji.

http://www.mpcforum.pl/topic/1205165-dlautorski-autoin-20-wykrywanie-i-automatycznie-logowanie-premium-i-znacznie-wiecej-zaawansowane-api-skript/

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Z tego co jest w opisie AutoIn

AutoLogin: "&aYou have premium account!\n    &aPremium players don't must use login command! ;)"
  NoAutoLogin: ""
  ForceRegister: "&cPlease use /register command and remember your password!\n    &cYou don't must use it, but sometimes auth server can be broken, and then you must use /login command or wait to someone from Mojang will fix that servers!"
  ServersDownProtect: "&cWe can't check if you have real premium, please use your password!"
  ServersDownIPCached: "&aWe can't check if you have real premium, but last time you was premium, and have this same IP!\n    &aSo you don't must use /login command ;)"
  ServersDownProtectNewPlayer: "&4Mojang servers are down, we can't allow new players to join!\n&aPlease try again later !"
  PluginNotLoaded: "&4Server isn't enabled yet!\nTry again in 5 seconds!"

to nie musisz nic robić, tylko zmienić sobie wiadomość w konfgiuracji.

http://www.mpcforum.pl/topic/1205165-dlautorski-autoin-20-wykrywanie-i-automatycznie-logowanie-premium-i-znacznie-wiecej-zaawansowane-api-skript/

Posiadam starszą wersje pluginu z nazwą BukkitSmerf a nie AutoIn

Opublikowano

Posiadam starszą wersje pluginu z nazwą BukkitSmerf a nie AutoIn

No to zaktualizuj do nowej?

cytując

wersja 1.0 nie jest już wspierania, a wszystkie pozostałe były tylko wersjami przejściowymi/rozwojowymi itd.

więc raczej ta wersja którą masz nie jest dobra.

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...