Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autorski Skrypt - Autologowanie graczy premium.

kosmo53

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym Wam dzisiaj przedstawić napisany przez mnie skrypt, który umożliwia auto logowanie graczy premium.

Skrypt NIE obciąża serwera, gdyż kod wydaje się długi ale tak naprawdę wszystko opiera się na zmiennych i komędach 792991416735110636606.png.

FUNKCJE:

Dla graczy PREMIUM:

1.Autologowanie gracza premium.

2.Tworzenie własnego ALID.

3.Możliwość wyłączenia autologowania.

4.Możliwość zresetowania ALID.

5.Możliwość sprawdzenia własnego ALID.

6.Możliwość przywrócenia auto logowania, gdy jest wyłączone.

Dla administracji:

1.Możliwość sprawdzenia czyjegoś ALID (za pomocą permissji)

2.Możliwość przeładowania skryptu.

Wymagane pluginy:

- AuthMe

- skQuerry

- Skript

Co to ALID? - ALID to ciąg cyfr przydzielane graczowi premium, gdy wejdzie na serwer, ALID jest ustawione jako hasło i w każdej chwili można je zmienić/usunąć/dodać.

PROSZĘ, NIE USUWAJ INFORMACJI O AUTORZE !!!

Myślą, że się spodoba ;D

Mam zamiar zrobić z tego skryptu jeszcze:

- Wersja na xAuth

- Wersja na LogIT

- Wersję angielską

Piszcie co sądzicie o mojej pracy 675171416735110636606.png

RAW Paste:

sygna.png

Opublikowano

Hah, to nie ma sensu, bo sprawdzasz tylko nick konta :D moge wbić na każde konto nawet jak to nie moje konto premium.

A do tego te AILD...

A do tego to będzie lagowało server przy każdym dołączeniu :D

Więc gratuluje bezsensownego skryptu!

o urwa.....

I jeszcze ten plik INSTRUKCJA.txt

Wszystkie pliki przeżuć do plugins, proszę nie edytować/usuwać Autora !!!! ;D

ale jak mam to przeżuć? nie dam rady wpakować tyle literek do buzi i żuć, to nie guma do żucia ;/

1438614356923701010629.png

Opublikowano

"Jejku super skrypt nigdy takiego nie widziałem, na pewno go pobiorę i zainstaluje!"

Dobra bez jaj.

Po 1:

Po jaki **** dajesz ten DownLoad? Skrypty się udostępnia w kodzie. np na pastebin.pl

Po 2:

Ta Instrukcja mnie dobija xD. "Wszystkie pliki przeżuć do plugins, proszę nie edytować/usuwać Autora !!!! ;D". Ale się rozpisałeś, chyba kazdy wie jak skrypty używać, nawet ja choć ich nie używam bo to największe gówno lagujące jakie powstało!

Po3:

Jest plugin taki jeden dość sławny który ma więcej opcji i na pewno mniej laguje niż to coś. I choć będę wiedział że nie wyjebie serwera przy logowaniu się graczy 10 na sekundę bo zapewne ten plugin skrypt by nie ograną i wykorzystywał 300% procesora. 

Skrypt bez sensu udostępniony i tyle mam do powiedzenia na ten temat.

PS. Nie wypowiadam się dalej bo to bez sensu. (Ciśnijcie mnie, ja mam na to wyjebane, bo sami z siebie zrobicie durni).

531001454960877632167.png

Opublikowano

po h*j te jebane k***a skrypty jak masz dajmy przykład taki plugin karoliny z forum AutoLogIt 1000000000000 % razy lepszy niż jakieś gówno skrypty dobranoc 2/10 :D

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale ten skrypt nie mas sensu bo rownie dobrze moge sobie ustawic nick innego gracza premium i nie bede musial sie logowac C:

Nie prawda - Nie testowałeś nie wiesz, skrypt automatysznie rejestruje Gracza, generuje mu 20-sto znakowe hasło z ciągu liczb i po wejsciu na serwer automatycznie je wpisuje !!!!

i te na serio myslisz ze ktos 

kto potrafi uzywac mozgu uzyje tego gowno skryptu ?

Najwyrazniej nie wiesz o co w nim chodzi kolego. A pozatym myślę, że ludzie mają muzg i chcą zrobic, by na serwerze grało sie przyjemniej - ten skrypt to oferuje.

Hah, to nie ma sensu, bo sprawdzasz tylko nick konta :D moge wbić na każde konto nawet jak to nie moje konto premium.

A do tego te AILD...

A do tego to będzie lagowało server przy każdym dołączeniu :D

Więc gratuluje bezsensownego skryptu!

o urwa.....

I jeszcze ten plik INSTRUKCJA.txt

ale jak mam to przeżuć? nie dam rady wpakować tyle literek do buzi i żuć, to nie guma do żucia ;/

1, Nieprawda, sprawdza nick konta, rejestruje je, nadaje hasło, i je automatyvznie loguje. 2. ALID ? a co ma robić, wpuścic a serwer i pominąć logowanie, by gracz mógł grać? Dzięki ALID inny gracz z Non-premium nie może wejść na jego konto !, Instrukcja.txt jest przeznaczona dla takich ludzi, któży nie wiedzą jak się instaluje skrypty !

"Jejku super skrypt nigdy takiego nie widziałem, na pewno go pobiorę i zainstaluje!"

Dobra bez jaj.

Po 1:

Po jaki **** dajesz ten DownLoad? Skrypty się udostępnia w kodzie. np na pastebin.pl

Po 2:

Ta Instrukcja mnie dobija xD. "Wszystkie pliki przeżuć do plugins, proszę nie edytować/usuwać Autora !!!! ;D". Ale się rozpisałeś, chyba kazdy wie jak skrypty używać, nawet ja choć ich nie używam bo to największe gówno lagujące jakie powstało!

Po3:

Jest plugin taki jeden dość sławny który ma więcej opcji i na pewno mniej laguje niż to coś. I choć będę wiedział że nie wyjebie serwera przy logowaniu się graczy 10 na sekundę bo zapewne ten plugin skrypt by nie ograną i wykorzystywał 300% procesora. 

Skrypt bez sensu udostępniony i tyle mam do powiedzenia na ten temat.

PS. Nie wypowiadam się dalej bo to bez sensu. (Ciśnijcie mnie, ja mam na to wyjebane, bo sami z siebie zrobicie durni).

1.OK, wezmę to pod uwagę

2.@XeNo16 xD

3.Skrypt napisany po to, żeby nie zawalać dodatkowym pluginem, są tacy co wolą skrypty od pluginów.

po h*j te jebane k***a skrypty jak masz dajmy przykład taki plugin karoliny z forum AutoLogIt 1000000000000 % razy lepszy niż jakieś gówno skrypty dobranoc 2/10 :D

Nie chcesz - Nie czytaj !

PS: JP ARMIAAAAA

sygna.png

Opublikowano

Nie prawda - Nie testowałeś nie wiesz, skrypt automatysznie rejestruje Gracza, generuje mu 20-sto znakowe hasło z ciągu liczb i po wejsciu na serwer automatycznie je wpisuje !!!!

Najwyrazniej nie wiesz o co w nim chodzi kolego. A pozatym myślę, że ludzie mają muzg i chcą zrobic, by na serwerze grało sie przyjemniej - ten skrypt to oferuje.

1, Nieprawda, sprawdza nick konta, rejestruje je, nadaje hasło, i je automatyvznie loguje. 2. ALID ? a co ma robić, wpuścic a serwer i pominąć logowanie, by gracz mógł grać? Dzięki ALID inny gracz z Non-premium nie może wejść na jego konto !, Instrukcja.txt jest przeznaczona dla takich ludzi, któży nie wiedzą jak się instaluje skrypty !

1.OK, wezmę to pod uwagę

2.@XeNo16 xD

3.Skrypt napisany po to, żeby nie zawalać dodatkowym pluginem, są tacy co wolą skrypty od pluginów.

WTF, ale co z tego że ma hasło, jak wejdę na konto z nickiem premium, nawet nie moim, ale twój skrypt i tak uzna mnie za premium i automatycznie zaloguje bez potrzeby używania hasła....

przetestuj sobie...

ten link hasPaid sprawdza tylko nick, więc to nie musi być twoje konto premium, by uznało cię za premium....

1438614356923701010629.png

Opublikowano

WTF, ale co z tego że ma hasło, jak wejdę na konto z nickiem premium, nawet nie moim, ale twój skrypt i tak uzna mnie za premium i automatycznie zaloguje bez potrzeby używania hasła....

przetestuj sobie...

ten link hasPaid sprawdza tylko nick, więc to nie musi być twoje konto premium, by uznało cię za premium....

Masz rację, biorę się do roboty i testuję dalej ;D

sygna.png

Opublikowano

1.OK, wezmę to pod uwagę

2.@XeNo16 xD

k***a 3 jest z*******e ...

zeby nie zawalac dodatkowym pluginem ...

a zeby skrypt dzialal to k***a musze zainstalowac jakies 2401921521 dodatkowych addonow do jebanego skripta

Opublikowano

Po co komu skrypt na logowanie?! Jest juz plugin ktory dziala bardzo dobrze.

Pozatym jak wejde pod nickiem jakiegos gracza premium to automatycznie bede zalogowany.

Skrypt sprawdza tylko czy jest premium na tym koncie, a nie sprawdza czy grasz obecnie na koncie premium.

Nie polecam 0/10

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

SKRYPTY SĄ:

- złe

- lagujące

- zbugowane

@Karolina666 Dokończ za mnie albo wstaw jakiś mądry link :D

I tak wgl. to wystarczy że ktoś, kto ma no-premium ustawi sobie nick taki, jaki ma ktoś, kto ma premium to wbije mu na konto GZ...

0/10000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...