Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Co sądzicie o tych 4 championach na jungle ?

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , troszkę się bawiłem w nowej jungli i odkryłem 4 postacie które są naprawde dobre , nie wiem czy to tylko moje odczucia, powiedzcie co o nich sądzicie ;)

- Udyr

Niebieski/Czerwony item na jungle fioletowe ulepszenie , na 2 gi item ten co daje 500hp 300many +100%hp regen i aktyw do inicjacni potem tank

- Shyvanna

Niebieski item na jungle fioletowe ulepszenie potem sunfire -> banshee/spirit -> item inicjacyjny , jak dla mnie jest bardzo viable z tym cc'kiem może robić dobre ganki przed 6 lv

- Nocturne

Niebieski/Czerwony item na jungle fioletowe ulepszenie, nastepnie botrk potem b. sytułacyjnie , najczęsciej buduje item inicjacyjny/bashee/spirit/omen/thormail

Aatrox

Niebieski item na jungle , czerwone ulepszenie , nastepnie botrk , jakiś thormail/item inincjacyjny/omen/bashee też sytułacyjnie , trzeba sie do enemy dostosować

Jak zauwazyliście dla mnie ten nowy item inicjacyjny to core , Aatrox jest godny uwagi ze wzgledu na lifesteal w jungli i dobre ganki , preferuje w s5 postacie polegające na aa do jungli (Never YI).

Jestem chętny na wysłuchanie opini i na sugestie , jakie championy są godne uwagi do jungli ;)

Opublikowano

Jeszcze ciężko powiedzieć jakie postacie teraz są dobre do jungli bo dopiero co niedawno się zaczął przedsezon. Więc trzeba testować i zobaczyć co daje radę najlepiej :D. Ja zauważyłem że Udyr i WW w tej nowej jungli się sprawdza.

Opublikowano

Szczerze? Moim zdaniem Championy w jungli, które były w Mecie w S5 również w niej będą w S6. Tylko może wypaść z mety taki Pantheon, Jax  którzy słabo sobie radzą w początkowej jungli. Aczkolwiek taki Master Yi, Vi, Xin Zhao, Udyr, Evelynn napewno dadzą sobie radę :)

Z tych championów, których wymieniłeś moim zdaniem najlepszy jest Nocturne oraz Udyr, gdyż w mid Game poprostu nikt nie może ich ubić.

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Grałem dzisiaj z pewnym Jaycem, który naprawde dawał sobie w jungli rade. Jego technika polegała głównie na tym, że ostrzeliwał buffy zza ściany ( potworki szły do niego, docierały do jakiejś granicy i wracały, ale po kolejnym strzale sytuacja sie powtarzała). Może nie miał najszybszej jungli, ale nieźle gankował i do bazy wrócił na 5lvl, gdzie ja grając Shyvaną albo Rammusem wracałem na 3. Sam chciałem zrobić to co on, ale net nawalił i teraz pisze z fona. Na koniec tylko dodam, że Jayce na jungli jest całkiem fajny ;)

Opublikowano

Szczerze? Moim zdaniem Championy w jungli, które były w Mecie w S5 również w niej będą w S6. Tylko może wypaść z mety taki Pantheon, Jax  którzy słabo sobie radzą w początkowej jungli. Aczkolwiek taki Master Yi, Vi, Xin Zhao, Udyr, Evelynn napewno dadzą sobie radę :)

Z tych championów, których wymieniłeś moim zdaniem najlepszy jest Nocturne oraz Udyr, gdyż w mid Game poprostu nikt nie może ich ubić.

s5 w s6 ? :D

NIe długo postestuje ww , wydaje się być mocny , w dodatku może mieć dobre ganki pre 6 dzięki temu itemowi ;)

Evelynn jest strasznie słaba , a elise traci wszystkie pajączki na drake po 1 strzale ;>

Jayce może sprawdze , nocturnem znowu pograłem i sieczka , świetne ganki :)

Opublikowano

Fiddlestick może stać na nowej jungle. Heal co chwilę z W i obrażenia przy tym. Ganki ma dobre. Widziałem typa robiącego drake na 6 lv i dał radę samemu z blue buffem. WW jest maszyną do zabijania. Składałem na początku czerwone i pożeracza ale jakoś 2/10 się grało. Kupiłem niebieskie i pożeracza i lepsze. Slow z smite i chore dmg jak na smite. Słyszałem że Udyr jest dobry. Ogólnie postacie będą dobre z sustainem. A jak gra się postacią bez lifestealu to zrobić runki na lifesteal i jest not bad. :)

Opublikowano

Ja proponuje wam Vi.

Jest naprawdę świetna, niebieski upgrade smite i lecisz do jugnle.

Ganki ma wyśmienite jeżeli ogarniesz jak trafić z Q.

Można robić "wombo combo" czyli Q + Smite i nie ma bata, że nie trafisz.

Mój build jest następujący:

Blue Smite > Tłuczek > Mobilitki > Trinity > Omen > Banshee > Tłuczek upgrade`ujesz do czarnego tasaka.

Wielu może się nie zgodzić, lecz każdy ma swój styl gry.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...