Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

o co chodzi?

SuperMarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio probowalem napsaic jakis skrypt do elfa, myslalem ze jest to proste itp, ale nie wiem czemu ten skrypt nie dziala ;

say 'hi' | wait 10 | say 'first bless' | wait 10 | say 'yes' | wait 10 | say second bless | wait 10 | say yes | wait 10 | say third bless | wait 10 | say yes | wait 10 | say fourth bless | wait 10 | say yes | wait 10 | say fifth bless | wait 10 | say yes

zatrzymuje on sie na first bless.

Opublikowano

ostatnio probowalem napsaic jakis skrypt do elfa, myslalem ze jest to proste itp, ale nie wiem czemu ten skrypt nie dziala ;

say 'hi' | wait 10 | say 'first bless' | wait 10 | say 'yes' | wait 10 | say second bless | wait 10 | say yes | wait 10 | say third bless | wait 10 | say yes | wait 10 | say fourth bless | wait 10 | say yes | wait 10 | say fifth bless | wait 10 | say yes

zatrzymuje on sie na first bless.

Nie bawiłem się nigdy tym botem ale wydaje mi się że skoro podstawiasz kilku słowny parametr do komendy to powinieneś zaznaczyć jego początek i koniec:

// komenda [początek oznaczany znakiem ' bądź " ] tresc [koniec oznaczany znakiem ' bądź " ]

say 'hi' | wait 10 | say 'first bless' | wait 10 | say 'yes' | wait 10 | say 'second bless' | wait 10 | say 'yes' | wait 10 | say 'third bless' | wait 10 | say 'yes' | wait 10 | say 'fourth bless' | wait 10 | say 'yes' | wait 10 | say 'fifth bless' | wait 10 | say 'yes'

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

Nie bawiłem się nigdy tym botem ale wydaje mi się że skoro podstawiasz kilku słowny parametr do komendy to powinieneś zaznaczyć jego początek i koniec:

// komenda [początek oznaczany znakiem ' bądź " ] tresc [koniec oznaczany znakiem ' bądź " ]

say 'hi' | wait 10 | say 'first bless' | wait 10 | say 'yes' | wait 10 | say 'second bless' | wait 10 | say 'yes' | wait 10 | say 'third bless' | wait 10 | say 'yes' | wait 10 | say 'fourth bless' | wait 10 | say 'yes' | wait 10 | say 'fifth bless' | wait 10 | say 'yes'

teraz zatrzymuje sie na yes po slowie "first bles" ;/

Opublikowano

teraz zatrzymuje sie na yes po slowie "first bles" ;/

Spróbuj usunąć wszystkie komendy wait po first bless:

say 'hi' | wait 10 | say 'first bless' | say 'yes' | say 'second bless' | say 'yes' | say 'third bless' | say 'yes' | say 'fourth bless' | say 'yes' | say 'fifth bless' |say 'yes'

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

Opublikowano

Tu chodziło o to abyś sprawdził czy wszystko wypisuje. Jeżeli tak to jest problem z "wait", poza tym NPC powinien załapać od razu komendy wysłane do niego.

lWxix4K.png

Opublikowano

Tu chodziło o to abyś sprawdził czy wszystko wypisuje. Jeżeli tak to jest problem z "wait", poza tym NPC powinien załapać od razu komendy wysłane do niego.

wlasnie mpc wylapuej komendy jakies 50ms po hi, az pokaze sie okno "NPC" i z neigo wylapuje to...

juz wiem o co chodzilo, cls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...