Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snajperki

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc pewną snajperke perm przerobiłem sobie na muszkiet s 58 czy jakoś tak , i powiem wam że znudziła mi się... już nie chodzi o statystyki , ale o wygląd ;D tamta była ładniejsza . Co o niej sądzicie ? Czy jest jakaś szansa aby NEXON zwrócił mi tamtą snejperke ? (bądźmy realistami) 

I jakie teraz snajpy są na topie ?

Opublikowano

Szansy nie ma ponieważ nexon nie ingeruje w ekwipunek pojedynczego gracza. Myślę ,że jest dobrą snajperką no ale nie zdejmuję jednym strzałem to jest jej minus. 

TPG , KNT ,MSR , L96 zawsze będzie mega ,

2eciz4o.jpg

Opublikowano

Szansy nie ma ponieważ nexon nie ingeruje w ekwipunek pojedynczego gracza. Myślę ,że jest dobrą snajperką no ale nie zdejmuję jednym strzałem to jest jej minus.

TPG , KNT ,MSR , L96 zawsze będzie mega ,

Muszkiet zdejmuje na hita.
Opublikowano

Najlepszą snajperka jak dla mnie - quick scopera jest L115A3 Ghille czemu ? bardzo szybki zoom , duzo dmg (zdejmuje na hita bez tank vesta) i bardzo dobra celnosc , polecam tez zwykla L115A2 mam ja na perma ulepszylem celnosc - WYMIATA!

Nothing is impossible.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...