Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon Age: Inquisition

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chciałbym się zapytać, na jakich ustawieniach i z iloma FPSami w rozdzielczości FullHD pójdzie mi Dragon Age: Inquisiton?

CPU: Intel Core i5-4460 3,2GHz

GPU: MSI Radeon R9 270

RAM: Corsair 4GB 1600MHz DDR3

I czy jest duże powiązanie pomiędzy DA, DA II, a najnowszą częścią (DA: Inquisition - gdyby ktoś nie załapał...)? Wypada zagrać w DA i DA II, a potem dopiero DA: I, czy nie koniecznie, bo nie ma zbytnio powiązania pomiędzy owymi częściami?

Pozdrawiam!

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Nie trzeba grać w DA i DA II, by zrozumieć grę. Ja nie grałem w poprzednie części i gra nie stawia większego problemu, i wydaje mi się, że gry nie są w znacznym stopniu powiązane ze sobą. Co do tego czy gra ci pójdzie, to myślę, że tak, mam procek i5, tą samą kartę i 8GB ram i latam na Wysokich,

Opublikowano

Tylko, że wątpię aby mu poszło na wysokich bez spadków FPS o ile nie dorzuci kolejnych 4Gb Ramu. Co do ilości FPS to nie da się tego jednoznacznie przewidzieć bo gra u każdego działa inaczej, ponieważ jest wiele czynników na to wpływających aczkolwiek wróżbita Maciej na pewno dałby radę.

Opublikowano

Ezoteryk chyba mi za dużo nie pomoże. :P

Okej, wielkie dzięki. Cieszę się, że będę mógł sobie pograć. :) Może uda się jeszcze dołożyć 4GB RAM-u, kto wie. ^^

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...