Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro

dawiiid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W srode zamowilem drukarke, w czwartek monitor i kabel do niego. Kurier przyjechal w piatek ale mial tylko paczki z monitorem i drukarka a kabla ni ma. Oczywiscie kurier wzial kase za wszystko a nie moglem sprawdzic czy sie all zgadza bo nie bylo mnie akurat w domu i przesylke siostra odbierala -,- Co mam napisac do sprzedajacego ? xD

Opublikowano

Co mam napisac do sprzedajacego ? xD

Nie wiem, czy tak wypada, ale może napisz sprzedawcy, że nie dostałeś drukarki i przewodów mimo tego, że za nie zapłaciłeś? 

ㅈㅈ.

Opublikowano

Nie wiem, czy tak wypada, ale może napisz sprzedawcy, że nie dostałeś drukarki i przewodów mimo tego, że za nie zapłaciłeś? 

Czytaj dokladnie xD Drukarke dostałem a kabel był do monitora, wszystko zamawiałem z innych aukcji i od innych sprzedajacych. Jebaniutki kase wzial a kabla nie ma xD 

Opublikowano

Czytaj dokladnie xD Drukarke dostałem a kabel był do monitora, wszystko zamawiałem z innych aukcji i od innych sprzedajacych. Jebaniutki kase wzial a kabla nie ma xD

W takim razie kurier wziął sobie hajs w kieszeń. Zadzwoń do firmy kurierskiej, zapytaj, kto przywiózł ci paczkę i pozwij go do sądu. Chyba, że to była pomyłka, to oddadzą ci paczkę. 

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...