Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wracać?

DeLux394

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

W MC grałem ostatnio na patchu 1.4 (czy jakoś tak), potem przestałem, bo mi się znudził + nie miałem premium i nie zamierzam go mieć(wolę sobie zbierać na premium do bf'a).

Warto wrócić do tej gierki? Dużo rzeczy się zmieniło? 

No i czy moglibyście mi podać jakiś fajny launcher do mc no-premium? Wiem, że jest cała lista, ale wolę się zdać na kogoś, kto gra w tą grę teraz i może mi powiedzieć jaki jest najfajniejszy. Chodzi mi głównie o instalację modów.

A jak już przy modach jesteśmy to czy ktoś mógłby mi podać jakąś paczkę fajnych i (nie)legalnych na serwerach modów?  

Paczek z modami nie widziałem. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Sądzę, że warto powrócić do gry, ponieważ jest wiele aktualizacji i nowych rzeczy o których redaktory informują na bieżąco.
Polecam ci KeiNett.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Od 1.4 nastąpiło bardzo dużo zmian, jednym te zmiany się podobają, drudzy przez nie przestali grać. Musisz spróbować i sam ocenić, czy według Ciebie gra idzie w dobrym kierunku i sprawia czy przyjemność. Co do launchera, to dużo osób korzysta z Minecraft by Zyczu i chyba jest on najlepszy na ten moment, instaluje modyfikacje bez konieczności grzebania w plikach MC.

Opublikowano

Musisz sam mieć chęć powrotu do gry, jeżeli nie chcesz, to nic na siłę. Opłaca się i to bardzo gra się robi coraz ciekawsza cały czas wychodzą nowe rzeczy, jest wiele update dodatkowo wychodzą coraz nowsze części gry. 

Opublikowano

Właśnie nabrałem ochoty pograć w coś innego niż bf4/bf3/lol/metin/cs/ i pomyślałem o MC. 

Co do launcherów to spróbuję sobie tego całego KeiNett, ponieważ słyszałem, że MC by Zyczu ma jakieś trojany/keyloggery.

Jeszcze mógł bym prosić o jakąś instrukcję wgrywania domów do KeiNetta? Myślę, że nie polega to już na "wrzuć wszystko do minecraft.jar". :)

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Jest naprawdę dużo launcherów. Od takich gdzie mody instaluje się jednym kliknięciem aż po takie które są jak normalny launcher premium. Jednym z nich jest właśnie KeiNett. Od wersji 1.4 naprawdę bardzo dużooooo.... się zmieniło. Wiele nowych bloków itp.... Ja osobiście gram w MC dwa lata i jeszcze mi się nie znudził ;) Jednak naprawdę warto kupić premium. Niby dużo kosztuje ale dzięki temu można wchodzić na servery tylko dla tych co je posiadają a one różnią się bardzo od tych serverów non-premium. Ja kupiłem MC za te 85 zł ok. i nie żałuje :)

Opublikowano

Słuchaj ja przedstawię to w taki sposób, warto wrócić bo faktycznie zaszło wiele, wiele zmian w minecraft'cie doszły nowe rzeczy itp ;) lecz musisz zadać sobie pytanie czy na pewno chce ci się grać i czy nie znudziło ci się to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...