Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion | Pakiet premium.

HanRayS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio naszła mnie chęć by pograć sobie w Aiona na dłuższą metę. Moje pytanie brzmi czy da się kupić pakiet premium w grze? jak tak to za ile i czy długo tą kwotę się zbiera, jak nie, to czy kupię ten pakiet taniej gdzieś indziej niż w sklepie AION oraz od którego poziomu polecacie zakupić pakiet premium.

Opublikowano

Złoty Pakiet można kupić za walutę w grze u brokera (agenta handlowego) - zwykłego NPC. Na Barusie kosztuje ok. 60kk, więc jak na kogoś, kto dopiero zaczyna grę, jest to dużo. Ale jak wbijesz 65 (czyli maksymalny) level, to kasa na Pakiet sama Ci wpadnie z misji/dropu.

Pakiet można kupić na allegro za bodajże 15 zł, ale ja uważam, że nie ma potrzeby go kupować przed 65 lvlem, chyba że grasz dużo i dopadnie Cię limit sprzedaży itemów u NPC (który odnawia się raz w tygodniu), wtedy raczej bez pakietu wiele się nie zrobi.

Najgorzej jest kupić pierwszy pakiet, później jest już łatwiej, bo można handlować przedmiotami z innymi graczami, a nie tylko z npc.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

A jeżeli chodzi o serwery to opłaca się grać na polskim ?

Tak. Na Barusie gra sporo ludzi - to jeden z najbardziej grywalnych serwerów europejskich.

Nie ma problemu ze znalezieniem grupy albo legionu, zarówno po stronie Asmodian, jak i Elyosów.

Opublikowano

Czy ja wiem czy nie ma problemu z grupą jak na sauro klera czy tanka szuka sie czesto godzinę? :P

Gram klerykiem, nie mam problemu. :D

No czasem długo się kogoś szuka, ale to zależy od wielu czynników: godziny, instancji, siege/dredgionów trwających w tym czasie. Ale i tak uważam, że nie ma tragedii. ;)

Opublikowano

A przede wszystkim na barusue, gdy napiszesz "da ktos pt na chwilę / godzinkę " to nie minie sekunda i masz :D wiec jesli chodzi o ludzi, to 90% jest w porzadku xD

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...