Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

L#

+++++++++++++++

Marksman, Evade - Proponuje tylko harass wyłączyć, najlepiej farmić, potrzymać spacje jeśli jest szansa że dostanie z W trochę go obijesz przy czym wzrasta szansa na zabicie podczas fightu.

+++++++++++++++

Osobiście składam:

- IE

- Berserki

-Youmuu ( Zamiast Statika / Phantoma ) na stronie L# ktoś tak polecił pisząc że dla "cheaterów" jest o wiele lepszy i nie pożałowałem ;> z drakiem bez potiona na dmg miałem 500 Ad prawie :|

- Bloodthrister

- LW / Scimitar ( Sytuacyjnie )

- GA

======================

EASY WIN

wCAZfSW.png

Opublikowano

Co do buildu to ci powiem jeszcze ja, bo mainuje jinx.

1. Wracasz do bazy jak masz 1k golda - dosyć szybko mija - Kupujesz Berserki

2. Na lini farmisz do 900 golda, a jak się uda to do 1550 i wracasz coś kupić żeby złożyć Infinity Edge

3. Jak już złożysz IE to składasz albo BT albo last whisper.

4. Po tym musisz kupić albo phantom dancer (polecam) albo Stattica.

5. Po tym musisz już mieć Last Whisper albo BT zależy co wcześniej wybrałeś.

6. Ostatni item to zależy jak nafeedowany jesteś. Ja polecam kupić GA ale fajnie działa Yomuu  ;)

Masterki to jak dla każdego ADC... pełno na necie jest, a nie jestem w grze więc sorka.

Opublikowano

WTF Filip? Ja to Jinx 1 na 3 mecze farmie do IE xD (nie to nie jest prowo ;)  )

Nie wiem jak dajesz radę wyfarmić do IE... Do tego trzeba siedzieć na lini do 8lvla chyba, a do tego czasu nie powinieneś przeżyć na lini lub musisz mieć potrzebę powrotu po hp. No chyba, że to bronze czy coś... Wydanie 1k na buty na samym początku daje ci dużą kontrolę farmy i harassu, bo możesz strzelić raz w adc i odrazu dobić miniona itd. A samo IE do mnie nie przemawia... Ale każdy woli grać inaczej. Ja mam sprawdzony sposób który jest bezpieczny ;)

Opublikowano

Jinx wycarrowałem sie dość mocno i najczęściej powrót do bazy to było KW plus Berserkery, no chyba że wchodziły kille i jungler oddawała double buffa to i IE się często dość zdarza ;) Jinx to maszyna na marksman.exe .

Opublikowano

Nie wiem jak dajesz radę wyfarmić do IE... Do tego trzeba siedzieć na lini do 8lvla chyba, a do tego czasu nie powinieneś przeżyć na lini lub musisz mieć potrzebę powrotu po hp. No chyba, że to bronze czy coś... Wydanie 1k na buty na samym początku daje ci dużą kontrolę farmy i harassu, bo możesz strzelić raz w adc i odrazu dobić miniona itd. A samo IE do mnie nie przemawia... Ale każdy woli grać inaczej. Ja mam sprawdzony sposób który jest bezpieczny ;)

chyba że bronze - człowieku na poziomie diamentu mam chyba tylko jedną grę na 50 w której nie dożyję 6 lvlu, bardzo bardzo żadko się zdarza że wracasz na linię przed 8 lvlem więc nie wprowadzaj ludzi w błąd bo mieszasz, 

na porządku dziennym jest wracanie się z około 1,5 - 2k golda nie wiem gdzie ty grasz - może ten nowy tier dla afk ?

16k7y4p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...