Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do 500zł

ButlaTM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie nie było różnicy FPS, to są pierdoły, ludzie wszystko wyolbrzymiają niepotrzebnie. Wielkość monitora także nic do rzeczy nie ma, jedynie rozdzielczość w małym stopniu jak już mówiłem.

Opublikowano

Ok dzieki za pomoc :) BenQ zamówie po niedzieli, jeszli ma ktos jeszcze inne propozycje lub sugestie prosze pisac ;) czy to dobry wybór.

Jescze raz dzieki i pozdrawiam ;)

Opublikowano

Ok dzieki za pomoc :) BenQ zamówie po niedzieli, jeszli ma ktos jeszcze inne propozycje lub sugestie prosze pisac ;) czy to dobry wybór.

Jescze raz dzieki i pozdrawiam ;)

O wielkość monitora się nie martw. Ty masz 17"/18" i chcesz się przerzucić na 23"/24".

Ja zawsze używałem laptopa 15,6" i teraz mam kompa i monitor 23". Przyzwyczaisz się, a teraz gdybym mógł mieć większy, niż 23", to na pewno bym nie pogardził

O to się nie martw, będziesz tylko lepszy komfort czuł.

Jak jesteś raczej graczem, to bierz Benq.

343731479829004887779.png

Opublikowano

O wielkość monitora się nie martw. Ty masz 17"/18" i chcesz się przerzucić na 23"/24".

Ja zawsze używałem laptopa 15,6" i teraz mam kompa i monitor 23". Przyzwyczaisz się, a teraz gdybym mógł mieć większy, niż 23", to na pewno bym nie pogardził

O to się nie martw, będziesz tylko lepszy komfort czuł.

Jak jesteś raczej graczem, to bierz Benq.

O wielkość sie nie boje , bardziej o ten spadek FPS , ale jesli bd odczuwalny do wladuje jakiegos quada q6600 za 150zl ;)

Ale raczej zostane przy benQ chyba ze ktos napisze inna opinie na + LG

** I jescze jak by ktos umiał mi do czegos porownac 23 cale :D tak na oko ;p

Opublikowano

Lajtowo, podłącz kompa przez DVI a HDMi do jakiegoś dekodera, antene stawiasz chyba, że kablówke w domu masz i TV na monitorku leci. Ja przykładowo wolałem kupić monitor z tunerem, trochę więcej wydasz ale mniej zabawy, z tym że ciężko będzie dostać taki 2ms 

Opublikowano

Co do rodzialki w csgo to pro gracze grają często w 800x600, albo tej najwyższej z 4:3

Opublikowano

obojętnie jaki, cyfrowy polsat, N, może być nawet zwykły do kablówki albo dvbt. Włączasz tylko monitor i dekoder, komputer to osobne urządzenie.

Niestety w tej cenie nie ma kodu na darmowa wysyłke, jak znajdziesz ten model na allegro i kupisz go przez telefon to dostaniesz kupon -20zł, poczytaj o tym.

Opublikowano

Kupie na moreli i za 20zl przesyłke do allegor nie mam zaufania ;).

I teraz tak mam juz monitor i jakis dekoter cos jescze potrzebuje jak to podłączam ??

**Kurcze zapomniałem jescze najwazniejsze bedzie to wejscie co mam teraz podlaczony monitor takie niebieskie zakonczenie na srobeczki 2 ;p

Opublikowano

Sprawdziłem jest koło niebieskiego takie białe czyli jest dobrze , a  kabel bede musiał dokupic ten DVI ??

I jak podłaczam do dekodera :)

Przepraszam ze tak marudze ale wole sie upewnic czy wszystko bedzie pasowac ;p

5727914185858671033765.jpeg

Opublikowano

Ten DVI zapodaje sygnał analogowy, monitor ma niestety DVI cyfrowe, będziesz musiał po niebieskim kablu (DSUB) jechać. Większej różnicy nie ma, ale przy kiepskim kablu DSUB ją zauważysz.

Do dekodera zazwyczaj HDMi, zależy jaki kupisz

Opublikowano

No dobra i tak za jakis czas bede zmienial karte graficzna. Na tym DSUB monitor nie bedzie wkorzystany do konca czy obrac bedzie gorszy ?

Bo teraz juz sam nie wiem czy zamawiac ;/

Opublikowano

Uciągnie bez problemu, po prostu podłączysz po niebieskim kablu. Zasugerowałem DVI ze względu na cyfrowe połączenie jednak u Ciebie nie będzie różnicy bo masz DVI analogowe. Kupuj i nie szukaj dziury w całym :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...