Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Archiwum mc

PiratJaskiniowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

archiwum mc
Zacząłem robić porządki w folderze z "minecraftowymi rzeczami" i w efekcie zaczęło powstawać coś takiego: klik

Później pewnie dorobię do tego jakąś ładną stronkę, żeby wygodniej się z tego korzystało.

Na ten moment archiwum zawiera:
- wszystkie albo prawie wszystkie wersje mc (vanilla)
- trochę serwerów (vanilla)
- kilka craftbukkitów (+ dla mc beta: trochę pluginów)

- kilka modów (dla mc beta)

Później pojawi się pewnie więcej modów, craftbukkitów (+ pewnie trochę pluginów) i serwerów (vanilla).

Może się komuś przyda.
Pirat

// heh.. komuś się nie podobają nazwy moich tematów, teraz i tak jest lepiej bo zmienili mi tylko pierwszą literę na dużą, ostatnio ktoś mi zmienił tytuł na taki z błędem składniowymi ortograficznym.

Opublikowano

Beta craftbukkita, to warta przechowania rzecz. Archiwum jest trochę ubogie, ale mam nadzieję, że szybko je rozwiniesz ;)

Czy szybko to nie wiem, ale co jakiś czas coś tam dodaję/aktualizuję. Ostatnio np. znalazłem bukkita i craftbukkita dla mc b1.2_01 klik, w najbliższym czasie dodam też pewnie resztę cb i b, które posiadam, a w weekend mam zamiar zacząć tworzyć stronę dzięki, której będzie się z tego łatwiej korzystało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...