Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie jakieś fajne emulatory PVP?

Kumorex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo mi przykro ale takowy nie istnieje :) chyba że jakiś pvp ruski ale jest tam ograniczenie że tylko Ruscy mogą na nim grać.

76561198052875550.png

Jeżeli ci pomogłem to proszę o :D 

Opublikowano

Możedzie mi powiedzieć, czemu jak włączam Ten emulator, to przy kliknięciu Play nic się nie robi? ;x

Który emulator?

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Fajnie pobieralem infestationpvp 2 godziny 7gb i na koncu antyvirus mi usunal jakis plik bo wykryl trojana i dupa!

Wyłącz antywirusa.

­

Opublikowano

nadal nie działa :) gra po wciśnięciu play nie chce się włączyć

Poczytaj forum pvp iss  , albo załóż własny temat nie potrzeba konta.

­

Opublikowano

Polecam Ci StrongZ :)

6 serwerów w szczytowych godzinach po 30-40 osób :). Typowe pvp. Nie dropią z Ciebie itemy, tylko pvp na ranking :) Dużo fps z powodu dobrze dostosowanych map na których znajduje sie kilka budynków itp. Polecam szczerze :)

Opublikowano

Własnie nie typowe pvp, bo jak już wykorzystasz wszystkie gc/dollary to trzeba na pve iść dropić.

Jakby ktoś trochę więcej wiedział o obchodzeniu zabezpieczeń to by wiedział, żę można zrobić drugie, trzecie, sześćdziesiąte konto i masz gc :) a wejść na mapke pvp i przenieść itemy w jakimś rogu nie problem :> Trzeba sobie radzić w życiu :)

Opublikowano

Jakby ktoś trochę więcej wiedział o obchodzeniu zabezpieczeń to by wiedział, żę można zrobić drugie, trzecie, sześćdziesiąte konto i masz gc :) a wejść na mapke pvp i przenieść itemy w jakimś rogu nie problem :> Trzeba sobie radzić w życiu :)

''Radzić w życiu ,życie to nie gra'' . Ja bym się tak nie męczył ale jak kto woli

­

Opublikowano

Jeśli chce ci się przekładać itemki, OK, ale nie zmienia to faktu, że snajperki takim sposobem niestety nie uzyskasz, a i jeszcze trzeba się pomęczyć, żeby skill tree wbić, bo ludzi na pve od groma,a expa leci mało (5 za zombie ) , więc nie powiedziałbym, że takie typowe pvp.

Opublikowano

Jeśli chce ci się przekładać itemki, OK, ale nie zmienia to faktu, że snajperki takim sposobem niestety nie uzyskasz, a i jeszcze trzeba się pomęczyć, żeby skill tree wbić, bo ludzi na pve od groma,a expa leci mało (5 za zombie ) , więc nie powiedziałbym, że takie typowe pvp.

Ja pobrałem AlphaMMO i myślę że będzie to spoko emulator.

­

Opublikowano

Czemu jak uruchamiam InfestationPVP to mi blad wyskakuje nie mozna uruchomic programu poniewaz na komputerze nie znaleziono vmprotectsdk32.dll?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...