Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie Bana :D L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko all chopaczki :D Dzisiaj na Summoner's Rift delikatnie mówiąc zrobiłem mały rozpierdziel Corkim :D Nic nadzwyczajnego bo miałem staty 23/7. Pewien typek zaczął pisać po meczu, że zostanę zgłoszony za "CHEATOWANIE" i teraz moje pytanie brzmi następująco :

Czy jestem w stanie otrzymać jakiegokolwiek bana ? 

Skrypty, których używałem podczas meczu to :

1.Oracle

2.Evade

3.D-Corki

4.Tracker

Z tego co mi wiadomo nie ma w tych skryptach żadnych Explolitów czy też Pakietów, a jeżeli już to są zawsze przeze mnie wyłączane dla zwiększenia bezpieczeństwa.

PS : Prosiłbym o nie pisanie zbędnych komentarzy typu : Zdechnij na raka dzif**o, dobrze Ci tak, może w końcu oduczycie się Cheatować itp itd. Tacy delikwenci będą po prostu zgłaszani do administracji gdyż jest to niepotrzebny SPAM.

Opublikowano

Nie dostaniesz bana

Ale grając ADC w sumie da się zauważyć cokolwiek ? Że ktoś gra na Skryptach ? Rozumem jakaś Syndra, Ryze czy też Katarina, ale ADC ? Chyba raczej ciężko zauważyć, że dana osoba używa jakichś "wspomagaczy" ...

Opublikowano

jak cie nagra kilka osob i beda cie notorycznie zglaszac to pewnie ze dostaniesz bana, evade widac po pierwszych 10 minutach gry, kazdy mowi ze jest niewykrywalny i to prawda, ale na filmiku widac all

Opublikowano

jak cie nagra kilka osob i beda cie notorycznie zglaszac to pewnie ze dostaniesz bana, evade widac po pierwszych 10 minutach gry

W sumie pierwszy raz mi się ogólnie zdarzyło, że ktoś coś takiego zaczął pisać. Gram na BoLu oraz L# przez jakieś pół roku lekko i nic takiego mnie jeszcze nie spotkało więc jeżeli już to będzie pierwsze zgłoszenie. Evade ? Przecież mogę np : Mieć konto w Challengerze przy czym muszę mieć skilla żeby do niego wejść to może być mój smurf więc to nie powinno być nic dziwnego :P tym bardziej, że to Evadee nie robi żadnych akcji typu : Flash przed Ultem Sony czy też Malphite'a :D

Opublikowano

Nie ma. Są jedynie pakiety. Muszę mieć pewność czy mogę dostać bana. Wcześniej normalnie na tym grałem do tego rzekomego banwave od początku września i dalej bez bana.

Opublikowano

Można dostać za byle "gówno" bana - wystarczy kilka wpadek lub większa liczba reportów - w dodatku w postaci filmów.

...................\/...................

Opublikowano

Co wy mówicie o tych exploitach, że bany za to lecą - ja używam je ciągle od dawna i zero bana(nie licząc jakiegoś 943707_676466022364099_956488789_n.jpg?o na którym używałem Aszki i wspaniale się bawiłem z kumplem który pickował branda/fiore (on nie dostał za to bana, a grał na głównym).

Pamiętajcie im więcej explo tym lepiej --> przeciwnicy bardziej płaczą --> większa przyjemność z gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...