Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coraz częściej gracze wyzywają od cheatów czy też tak macie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie jakie wy macie doświadczenia z takimi sytuacjami? Nie raz gram bez skryptów rożnymi mało popularnymi postaciami a w trakcie gry jestem wyzywany od Bola lub L#, osoby takie piszą, że nagrały cały mecz i wyślą do Riot. Domyślam się, że te osoby też na tym grają skoro się na tym znają.

Śmieszą mnie takie sytuacje, jak ktoś po prostu dobrze gra i już się go podejrzewa o cheaty.

Opublikowano

Co do Cassiopeia to właśnie nie rozumiem, to jest jedna z najprostszych postaci w LoLu, wystarczy jednocześnie naciskać QWE cały czas biegnąć za kimś nawet skilla nie trzeba mieć:D a ludzie wyzywają od cheatów:D

Opublikowano

Co do Cassiopeia to właśnie nie rozumiem, to jest jedna z najprostszych postaci w LoLu, wystarczy jednocześnie naciskać QWE cały czas biegnąć za kimś nawet skilla nie trzeba mieć :D a ludzie wyzywają od cheatów:D

Potwierdzam

308801416664169486615.png

@topic wyzywajo mnie od cziteruf bo mam 1,2k ap omg gmo wtf ftw?!

Opublikowano

Pewnie teraz bedzie dużo osób które płaczą o cheaty bo za niedługo wyjdzie nowwy sezon i tym samo zacznie sie jakieś wielkie boom na lola i kazdy bedzie w niego grał. I pewnie Ci świeżaczy bede płakać o te cheaty.

Opublikowano

Wyzywają bo ludzie używali te skrypty do Ashe itp przez co więcej osób się dowiedziało, że do LoLa są hacki więc tłumaczą sobie "skurwiel mnie ciągle zabija i omija moje skile! pewnie cheater" bla bla bla.

Opublikowano

Poprostu miej wyjebane i graj nawet nie warto odpisywać.

...................\/...................

Opublikowano

Jeszcze nigdy nie miałem takiej sytuacji a gram dziennie ładne 10-20 meczy długi czas i nic :_: Jedynie się spotkałem z ryzami na bolu co combo wypierdalają w pół sekundy ;d

1367591241-U459639.png

Opublikowano

@Monkey D. Luffy

To i tak duzo pol sekundy :D

@topic

No ja jeszcze jak rankedy gralem xerathem to 4 rundy na 7 wyzywali mnie od cziterow , co jak co  ale wtedy gralem sobie na xerath.exe i evadee xDDD

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Przecież te debile nie wiedzą jak wygląda gra na bolu czy l#...

Dostają wpier*** i płaczą "Noob, BOl, report" Czasem robie combo ręcznie żeby wejść w dobrej sytuacji a oni płaczą że mam bola ;o

Najlepsza opcja: MUTE

wCAZfSW.png

Opublikowano

Niestety nie pierwszy raz widzę sytuację gdy nawet mojego znajomego obrzucą oszczerstwami na temat cheatowania. Żałosni gracze, już nawet jak bez cheatów zjedziesz kogoś to zostaniesz zrównany z gównem pod zarzutem ich używania. ( Nie zapominając o reportach za obrazę, za czym idą bany na czat :* )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...