Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pluginy z HardSee.

❤Padaambo❤

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty to najlepiej używaj dalej ProGuarda żeby api blokowac :)

dokładnie :)

Oftopic ?

==================================================

Chcecie pluginy z Xcrafters ? Te najnowsze z disco zbr. itp :)

--

Pozdrawiam Padaambo

Chcemy pluginy z xCrafters. :)

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@❤Padaambo❤

Bawilem sie proguardem :) , kazdy ma prawo do pomylek, ale jesli chcesz rownac siebie do mnie w jakis sposob , to wiedz ze nawet jesli ja obecnie przestalbym sie wciaz uczyc javy , to predzej zdechniesz niz nauczysz sie tyle :) 

Opublikowano

Zastanawiam sie po co ty to wrzucasz jezeli to paczka nie twoja nikt nie chce tego widziec i mniec wiec nie  oszmieszaj sie i usun to bo to nie twoja paczka nie rob z sb takiego force ope. jak na filmiku  buh .

________________________________________________________________________________________________________________________

WELCOME!!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

Pewnie powiększył Ci się Twój e-penis.
Programista aka developer.

Ponieważ nie szanujesz czyjejś pracy =(

Opublikowano

Pewnie powiększył Ci się Twój e-penis.

Programista aka developer.

Ponieważ nie szanujesz czyjejś pracy =(

Tu się kochany lordziku mylisz :)

Do plików mam 100% praw. Sam Ivanek [CokoBambo,HardSee,DarkIvanek] mi je dał pisząc słowa "rób co chcesz".

Czyjąś prace szanuje między innymi:

- nie wrzucam najnowszych xcr,

- wycieku z mc*****.....

- itp.

Ale to co zobaczyłem w tych plikach doprowadziło mnie do śmiechu i rozpaczy.

Sam zobacz co tam jest.

Osoba która stworzyła te pliki, nie szanuje pracy innych, luknij w kod, później w plg.yml i sam wyciągnij wnioski.

@Offtop

Wiem jak to jest być autorem, dlatego to co "zdobędę" [plg,str,itp] zatrzymuje dla siebie.

W tej chwili zakończyłem pisanie pluginu na logowanie + auto-logowanie premium przez bungee, trud włożony w stworzenie tego pluginu "boli", jeśli bym zobaczył go na jakimś forum, etc. to: "ZABIŁ BYM I ZAKOPAŁ W OGRÓDKU".

@Adnotacja

Niektóre części tej wypowiedzi należy traktować z dystansem.

--

Pozdrawiam Padaambo

Jeśli pomogłem to daj like :3

Opublikowano

Tu się kochany lordziku mylisz :)

Do plików mam 100% praw. Sam Ivanek [CokoBambo,HardSee,DarkIvanek] mi je dał pisząc słowa "rób co chcesz".

Czyjąś prace szanuje między innymi:

- nie wrzucam najnowszych xcr,

- wycieku z mc*****.....

- itp.

Ale to co zobaczyłem w tych plikach doprowadziło mnie do śmiechu i rozpaczy.

Sam zobacz co tam jest.

Osoba która stworzyła te pliki, nie szanuje pracy innych, luknij w kod, później w plg.yml i sam wyciągnij wnioski.

@Offtop

Wiem jak to jest być autorem, dlatego to co "zdobędę" [plg,str,itp] zatrzymuje dla siebie.

W tej chwili zakończyłem pisanie pluginu na logowanie + auto-logowanie premium przez bungee, trud włożony w stworzenie tego pluginu "boli", jeśli bym zobaczył go na jakimś forum, etc. to: "ZABIŁ BYM I ZAKOPAŁ W OGRÓDKU".

@Adnotacja

Niektóre części tej wypowiedzi należy traktować z dystansem.

--

Pozdrawiam Padaambo

ale jezeli ktos ci cos daje to nie pisze pod tematem ze usuncie temat itd !

________________________________________________________________________________________________________________________

WELCOME!!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

Pluginy nie są jego.

--

Pozdrawiam Padaambo

z tego co wiem to co jego to jego nie masz prawa udostempniac

WELCOME!!

Opublikowano

Logowanie auto premium na bungee to jak dodanie debuga do startu servera hahahahhahah

Opublikowano

Logowanie auto premium na bungee to jak dodanie debuga do startu servera hahahahhahah

chciałem to napisać!

WELCOME!!

Opublikowano

ProxiedPlayer#setOnlineMode (boolean mode) - całe logowanie na bungee xD

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...