Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać Reaper? Jaką postacią opłaca się grać?

fRytek69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 2 pytania dotyczące aktualnie Tery. 

• Co to jest ta postać reaper? Zacząłem nią grać, wbiłem 58 lvl i jak to jest, mogę sobie nią grać dalej, i na 60 lvlu np. farmić itd? I dobra ona jest?

• Jaką postacią opłaca się grać i jest dobra na pve, jak i pvp. Czyli taka uniwersalna. Sorc strasznie mnie nudzi, wbiłem nim 55 lvl i odpuściłem. 
Opublikowano

a) Co to jest ta postać reaper? Zacząłem nią grać, wbiłem 58 lvl i jak to jest, mogę sobie nią grać dalej, i na 60 lvlu np. farmić itd? I dobra ona jest? Jest to normalna postać, możesz nią normalnie wbić 60lv i grać dalej. Jest ona niestety przekokszona i bardzo trudno się z nią walczy w PvP,  dlatego reaperów lubi mało osób które grają normalnymi postaciami ( wszystkie oprócz reapera) i zwykle reaperami grają nooby, które nie potrafią wbić 60 inną postacią.

B) Jaką postacią opłaca się grać i jest dobra na pve, jak i pvp. Czyli taka uniwersalna. Sorc strasznie mnie nudzi, wbiłem nim 55 lvl i odpuściłem. Jeśli potrafisz grać to każda postać jest dobra do Pvp i PvE. Wybierz po prosu klasę która ma styl walki który cię nie znudzi

Opublikowano

@fRytek69

• Co to jest ta postać reaper? Zacząłem nią grać, wbiłem 58 lvl i jak to jest, mogę sobie nią grać dalej, i na 60 lvlu np. farmić itd? I dobra ona jest?
  • Dokładnie tak jak piszesz, możesz normalnie grać dalej, wbić 60 i śmigać jak każdą inną postacią ;) Reaper mało tego jest kozacki w PvP, jak i PvE ;)

• Jaką postacią opłaca się grać i jest dobra na pve, jak i pvp. Czyli taka uniwersalna. Sorc strasznie mnie nudzi, wbiłem nim 55 lvl i odpuściłem. 
  • Moimi faworytami spełniającymi Twoje wymogi są Lancer, Reaper i wspomniany przez Ciebie Sorcerer ;) 

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Reaper to prawdziwa kosa w PvE dużo skilli potrafiących unieruchomić przeciwnika w PvP jest gorzej jeżeli mówimy o 1v1 ponieważ klasa reaper ma słaby defence i łatwo go wybić jeżeli zna sie słabe punkty ;)

jako postać do pvp i pve to sorc napewno, stun->magma blast ~60% HP off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...