Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze stroną mega.co.nz

warszawa224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem ze stroną do ściągania róznych clientów itd. Powiedzmy ze client wazy 1.57 GB.

Pobiera mi z prędkością około ~9.5 MB/s

Ale gdy wskoczy do około 11mb/s ( mam bardzo szybkiego neta ) to się ścina i np. z 40% cofa się do 38% itd.

I wyskakuje co chwile komunikat o erroru na jakieś 2s., następnie znika i znowu wskakuje mi prędkość pobierania do ponad 10 mb/s i po raz kolejny error i cofa mi pobrany % do niższego. Zauważyłem, że dzieje się tak do póki mi prędkość nie wskoczy powyżej 10mb/s.

Według mnie mam za szybkiego neta jak na tą stronę, inaczej tego wyjaśnić nie umiem, co jest bardzo śmieszne...

Opublikowano

Chyba każdy ma z tym hostingiem problemy, ostatnio chciałem pobrać error, przedwczoraj wrzucałem plik error.

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to gdy bardzo szybko pobiera, bądź wrzuca pliki, to właśnie dzieje się tak jak napisałeś. Przy prędkości 500KB/s nie wyskakiwał, lecz już przy 1MB/s zaczął ten błąd wyskakiwać.

02247289577512362249.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...