Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Skradzione konto

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie napisać, więc napiszę tu.

We wtorek jakiś chinol ukradł mi konto.

Napisałem do supportu, ale oni piszą by, żebym podał informacje itp. chociaż podałem wszystkie potrzebne informacje o emailu, loginie i na dowód jeszcze informacje o karcie kredytowej (tzn. ades billingowy, 4 ostatnie cyfry, imię i naziwsko oraz rodzaj). Nie posiadam najprawdopodobniej żadnego klucza steam, bo ich nie zapisuję ani nic takiego. Napisałem we wtorek i aż do dziś nie dostałem żadnych informacji, co zrobić by szybko odzyskać konto?

Opublikowano

Dzięki, ale jak to możliwe, że tą automatyczną wiadomość wysyłają mi po około 2-3minutach, a jak podam potrzebne informacje to muszę czekać kilka dni?

Opublikowano

Dzięki, ale jak to możliwe, że tą automatyczną wiadomość wysyłają mi po około 2-3minutach, a jak podam potrzebne informacje to muszę czekać kilka dni?

Bo najpierw Ci przesyła informacje maszyna(bot) co powinieneś zrobić/podać :]

Opublikowano

Tak to jest jak się wyłącza Steam Guard. Mam wątpliwości czy dasz radę odzyskać konto bez podania klucza do dowolnej przypisanej gry. Chyba zawsze o to pytają.

Opublikowano

Miałem włączonego SteamGuarda + cudem znalazłem klucz do CS GO. Chociaż mnie martwi to, że napisałem do nich we wtorek i nie odpowiedzieli.

Opublikowano

Miałem włączonego SteamGuarda + cudem znalazłem klucz do CS GO. Chociaż mnie martwi to, że napisałem do nich we wtorek i nie odpowiedzieli.

To norma, z tydzień sobie poczekasz.

Ale konto z pewnością odzyskasz. ;)

647041416238306889721.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

steam ma wyjebane w graczy ... po 3 tygodniach 0 odpowiedzi od nich mam ... 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...