Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ErurIS/DivineWorld

itzPROGAMERz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,ma ktoś może jakieś info czy ErurIS/DivineWorld upadł definitywnie na stałe czy może będzie jeszcze jakaś dłuższa reaktywacja? 
Gadałem ostatnio z ekipą i z chęcią byśmy powrócili w wielkim stylu (jedyny serwer który przypadł nam do gustu gdzie na osobę przypadały 3-4konta 250 :D
Więc jak ma ktoś jakieś info albo kontakt kto ma te pliki serwerowe,mógłby tu dać znać bo mam ochotę pograć! 
z góry dziękówa! :> 

Opublikowano

Pliki serwerowe DW ma Dark. Pisał na pewnym forum, że jak ogarnie GladoR'a to zrobi reaktywacje DW.

Tylko, że pisał to we wrześniu, a mamy październik.

Opublikowano

Divine World - tego się nie da zapomnieć.

...................\/...................

Opublikowano

Pliki serwerowe DW ma Dark. Pisał na pewnym forum, że jak ogarnie GladoR'a to zrobi reaktywacje DW.

Tylko, że pisał to we wrześniu, a mamy październik.

Zaraz grudzień, a ten październik.  :huh:

Podobno dark ma reaktywować divine. 

Opublikowano

Piszecie ciągle te same posty.

Reaktywacji nie będzie z przyczyny takiej, że Dark wyłożyć kasy już nie wyłoży bo za dużo się nałapał na Divine z głupich ludzi którzy wysyłali na item shop mimo, że nic tam nie było wartego uwagi.

Ponadto nie ma żadnych techników, a każdy wie jak wyglądała sprawa z jego forum na nulledzie, oraz brakiem administracji czy czegokolwiek.

Także ta reaktywacja graniczy z cudem :) 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie. Grałem na Divine i Erurisie i grało się wyśmienicie ! :D

"Co to szczęście? Powiedz mi gdzie go szukać? Chyba byłem już wszędzie. Gdzie jeszcze mam zapukać?"

Opublikowano

Wątpię, że będzie reaktywacja.

To prawda mówił coś, że zrobi reaktywację, ale ponad 2 miechy temu.

Jakoś teraz nie ma ani słowa, że będzie.

Opublikowano

Podobnież będzie DW.s3 ale kiedy wyjdzie to nie wiadomo. Bardzo bym chciał aby powstał  tego serwa nie da się za pomieć :D Z niecierpliwością czekam na serwa :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niech będzie divine sam zagram szkoda że eruris padł miałem tam 4 konta ktoś przypomniał wyżej że mieli po parę kont to prawda ktoś może mnie podaje z eruris i divine Cybuch

16f51248.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...