Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę: technikiem forum, programistą PHP, ASP.NET.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, cześć. Jestem Tomek, mam 18 lat i jestem freelancerem programistą. W wolnym czasie grałem (teraz już mniej, ale sentyment nie pozwala się oderwać i te 2-3 godzinki tygodniowo poświęcić muszę) w metin2. Od kilku lat fascynuje się programowaniem stron internetowych, silników aplikacji, modyfikacji zarówno w php jak i w asp.net i cały czas się uczę, chociaż przyznam, że umiem już sporo. Będąc szczerym wolałbym podjąć współpracę na dłuższą metę ale gdy macie jakieś szybkie zlecenie też nie bójcie się pisać. Nie oferuję żadnej formy licencji do żadnego z silników XenForo/vBulletin/IP.Board - to we własnym zakresie musi zorganizować sobie druga osoba. Pytania? Najlepiej w temacie, ewentualnie gg 51324056

Mogę wykonać: instalację forum, opieka techniczna na forum, napisanie modyfikacji do dowolnej aplikacji, zakodowanie stylu, napisanie aplikacji/frameworka, pentesting strony www, stworzenie szablonu.

Pozdrówka.

14483008312378253121.jpg

Opublikowano

Widać,że osoba posiada duże doświadczenie i myślę,że warto nawiązać z nim współprace.

Pozdrawiam..

No jebie doświadczeniem na kilometr...

64562221938.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...