Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie konta

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak większość z was wie, na MPC istnieje możliwość usunięcia konta po zwróceniu się do administratora. Jednak proces ten mógłby ulec uproszczeniu - jakiś przycisk lub coś w tym rodzaju w ustawieniach konta, aby każdy mógł zrobić to własnoręcznie.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak większość z was wie, na MPC istnieje możliwość usunięcia konta po zwróceniu się do administratora. Jednak proces ten mógłby ulec uproszczeniu - jakiś przycisk lub coś w tym rodzaju w ustawieniach konta, aby każdy mógł zrobić to własnoręcznie.

Pod warunkiem zostawienia 1-3 miesięcznej opcji "przywrócenia konta" chociażby w sytuacji włamania na konto.

Jestem na tak :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Pod warunkiem zostawienia 1-3 miesięcznej opcji "przywrócenia konta" chociażby w sytuacji włamania na konto.

3 miesiące imo za długo. Proponuję miesiąc. ;)

Jestem na Tak.

Opublikowano

Dokładnie, chciałem o tym wspomnieć. Tak.

Opublikowano

Dokładnie, jeżeli taka będzie opcja, to jak najbardziej ZA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...