Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer w Darkorbit

kacperaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się zapytać, czy jest możliwość zrobienia prywatnego serwera w Darkorbit.

Jeśli tak to jaka?

Wpadłem na ten pomysł, ponieważ chciałem postrzelać się trochę z kolegami.

Wiem, że istnieją takie możliwości w oryginalnej wersji Darkorbit, ale moi koledzy nie ogarniają w tej grze i nie potrafią sobie tak szybko kupić np. Golca. :D

Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Darkorbit to nie metin że ktoś zrobi Ci gotowe pliki, nad plikami pracują ludzie co mają o tym pojęcie i nie dadzą Ci tego za darmo, nawet jak by dali i tak pewnie chciałbyś poradnik jak tego użyć. Nie postawisz serwera dla kilku graczy by "postrzelać się trochę z kolegami" no chyba  że masz o tym ogromne pojęcie skoro tak to na mpc widziałem pliki gdzieś nie pełne, więc zapraszam do stawiania serwera :P

😅

Opublikowano

Nawet nie ruszaj plików które są na MPC forum. Nie ma to sensu bo i tak nie pogracie. Pliki na MPC są zbugowane w 3 dupy.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Istnieją pliki serwera [x], który nie dawno upadł. ;) Są one o wiele bardziej rozbudowane. :D Oferują chociażby możliwość strzelania, w przeciwieństwie do tego czegoś wystawionego na MPC.

Opublikowano

Up to że linkpad udostępnił pliki to nic nie zmienia bo niestety mało jest osób które by umiały wykorzystać te pliki ; )

😅

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...