Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FORESSER CONTRACT

CzasNaPiwko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam otoz takie pytanie bo szukam i szukam i nie moge sie doszukac o co chodzi z tym phantom assasynem.. zauwazylem ze jest nowa postac i mozna wygrac jakies sety ale nie wiem wogole o co w tym chhodzi.. :( jesli ktos wie i moze mi wytlumaczyc to bardzo bym prosil :)

Opublikowano
Build : Phantom Assassin the Rapier DotA2 Hero: Phantom Assassin
OFFENSE Damage 46-48 DEFENSE Armor 4.22 OTHER Movement Speed 310 ATTRIBUTES Strength 66.25 Agility 101.75 Intelligence 38 BASIC STATS Health 1746 Mana 741

Purchase Order
STARTING ITEMS
stout-shield.png
tango.png
quelling-blade.png
EARLY GAMEboots-of-speed.png poor-mans-shield.png perseverance.png
CORE ITEMSbattle-fury.png phase-boots.png helm-of-the-dominator.png monkey-king-bar.png skull-basher.png
LUXURY ITEMSabyssal-blade.png boots-of-travel.png satanic.png heart-of-tarrasque.png
OPTIONAL ITEMS/ SITUATIONAL ITEMSblack-king-bar.png blade-mail.png assault-cuirass.png divine-rapier.png
ROSHANaegis-of-the-immortal.png cheese.png

Hero Skills
STIFLING DAGGER phantom-assassin-stifling-dagger.png 1   3   5   7                                     key-q.png
PHANTOM STRIKE phantom-assassin-phantom-strike.png   2           8   10     13                         key-w.png
BLUR phantom-assassin-blur.png       4         9     12   14                       key-e.png
COUP DE GRACE phantom-assassin-coup-de-grace.png           6         11         16                   key-r.png
STATS stats.png                             15   17 18 19 20 21 22 23 24 25  

Masz Builda

fmNAOn0.png

Opublikowano

nie o to mi chodzi... up jedna z stron mi nie dziala a na drugiej niema po polsku a wiec nadal nic nie wiem.. jakby ktos mogl wytlumaczyc o co chodzi z tym cotract to bardzo prosze :)

Opublikowano

Poczekaj trochę, bo pracujemy nad tym w Redakcji tyle ci zdradzę. Na dniach się powinien pojawić artykuł o tym, więc wszystkiego się dowiesz. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Niestety mamy pewne opoznienia zwiazane z Layoutem i ze tak powiem 'outfitem' naszego Artykulu. Staramy sie wszystko dopracowac, zeby nie wypuszczac Gufna :)

61093c6efb.png

Opublikowano

no probowalem picknac phantoma i nie pojawil sie contact... inni tez wybierali phantoma i tez sie contract nie pokazal .. wlasnie nie wiem o co chodzi i szukam odpowiedzi od 2 dni.. nikt nic nie wie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...