Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mutantix - dajcie nam szanse :D

Karolenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłoby w miarę poza tym że są małe szanse na wybicie się zwykła serią z mc . Popraw jakość (chodzi mi o te czarne paski po bokach) bo trochę razi  w oczy :) 

Opublikowano

Filmik jakościowo jest dobry. Głos masz wyraźny, jak i czysty. Niestety, martwią mnie w połowie filmiku paski na bokach filmiku. Ale wszystko ogółem jest dobrze ;) 

Opublikowano

Ahh... pytanie jedno zasadnicze czemu kur... minecraft? Głos masz tak jak kolega wyżej napisał wyraźny i czysty, a bierzesz się za rynek, który jest zajebany po brzegi. Trochę marnotrawstwo potencjału. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Chcieliśmy nagrywać League of Legends, ale wydaje nam się że nikt na nie będzie oglądał meczy po 30 min gdy kogoś nie zna.
Nie mieliśmy pomysłu na jakąś fajną grę którą można nagrywać we dwóch.
Może macie jakieś propozycje ?

eune

Opublikowano

Cóż... moim zdaniem jakieś gry w trybie single, ale kooperacja, ogólnie MMO przez jakiś czas (do osiągnięcia jakiegoś pułapu widzów) odradzam.

Z drugiej strony jeżeli twierdzisz (i zresztą słusznie), że nikt nie bd oglądał długich filmików to pójdź w stronę... ja wiem... wspólnych poradników, kompendium wiedzy itp. Tylko proszę nie minecraft :)

Bo dzisiaj jak nie pajacujesz przez kamerką i mikrofonem, to na normalnych gameplay'ach się nie wybijesz (no chyba, że Cię ktoś wypromuje, a i to nie zawsze).

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=ytwJkrrbBnY

Trzeci odcinek już poszedł. 

Wpadliśmy na pomysł jak można byłoby wyróżnić naszą serie.

Co powiesz na coś w stylu pranków(nie wiem czy mogę tak to nazwać).

Chodzi o to że jak któryś z nas umrze w Minecraft to widzowie w komentarzach piszą wyzwanie które ten kto umarł musi wykonać w realu.

My to nagramy i wstawimy.

Może być to wszystko co nie zagraża zdrowiu, np. zjeść coś tam, przejść się po mieście w szpilkach i wszystko inne co wpadnie ludziom do głowy.

Co myślisz o czymś takim ?

eune

Opublikowano

Ogólnie nie jest źle ^^

Lekkie masz lagi w Minecraftcie.

Twój głos mi się podoba, mikrofon jest wyraźny.

Dałem łapke + suba ;)

Opublikowano

no cóż życzę powodzenia pss. Jak nie będziesz miał pomysłów na nagrywanie to poczekaj może na GTA V na PC i nagrywaj :] ja z pewnością będę nagrywał z gta na pc i przedstawiał bo może będzie można się wybić. Tylko trzeba będzie mieć dobry komputer ja specjalnie nowy kupiłem :D

Opublikowano

Nazwa serii jest źle skonstruowana. Powinno być Welcome to the Hell, jeżeli mowa o konkretnym piekle, albo Welcome to a Hell, jeśli piekło jako ogólnik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...