Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer marzeń? Opisz go w tym temacie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj użytkowniku MPC, wpadłes zobaczyć ten temat więc zapewne chcesz cos zmienić w serwerach minecrafta. Opisz tutaj swój ulubiony tryb, połączenie, lub własny pomysł na serwer. Tworzę serwer i chcę zobaczyć wasze opinie. Postaram się na każdy pomysł odpowiedzieć. Piszcie tutaj konkretne pomysły, a nie ogólne np. "Autoskie pluginy i administracja 18+" bo robicie mi tylko spam w temacie. Pozdrowionka xD

Opublikowano

Czyli szukasz gotowca :) Taka prawda więc nic z tego nie wyjdzie ;d

Wiem, że dostane 5 punktów spamu ale musiałem to napisać 

@topic Moim marzeniem to serwer RPG na podstawie gry Gothic 3 

Opublikowano

@off-topic

Wątpię czy ktoś Ci poda co by chciał na serwerze i miał by być on unikatowy, bo serwer marzeń to "unikatowość, oryginalność", więc wątpię czy ktoś Ci poda swój autorski pomysł.

@topic

Oryginalny serwer, który będzie się wyróżniał...

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

@off-topic

Wątpię czy ktoś Ci poda co by chciał na serwerze i miał by być on unikatowy, bo serwer marzeń to "unikatowość, oryginalność", więc wątpię czy ktoś Ci poda swój autorski pomysł.

@topic

Oryginalny serwer, który będzie się wyróżniał...

Właśnie

"Życie jest prawdziwe, gdy ma się cele".
wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.
89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]
2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygnatury.

Opublikowano

Serwer minigames, na ktorym jest masa gier. Wszytskie punkty jakie sie zdobedzie mozna wydawac na kazdym mini-gamesie.

Nie widac wyraznej roznicy pomiedzy graczem ktory rozpoczyna rozgrywke, a Vipem ktory gral sporo czasu na serwerze.

Wszyscy gracze szanuja sie, nie wyzywaja, nie kalecza jezyka (tak jak na zagranicznych serwerach).

Waznym elementem jest to, aby na serwerze nie bylo lagow, co 10 sekund.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

@mrMIXKRIPL dzięki, lajk :) jest to prosty tryb więc jeśli nie znajdę tu więcej pomysłów to zrobię minigierki. Tylko że jest ich chyba za dużo więc trudno się będzie wybić :/ tzn. Czekam dalej

Opublikowano

Zagrałbym na SV+gildie z modami (odpowiednio dobranymi) które umiliły by rozgrywkę. Na przykład widziałem gdzieś taki mod że łowisz ryby za pomocą siatki do tego jakieś mody na nowe zbroje/miecze/narzędzia i jestem happy :)

Opublikowano

Zagrałbym na SV+gildie z modami (odpowiednio dobranymi) które umiliły by rozgrywkę. Na przykład widziałem gdzieś taki mod że łowisz ryby za pomocą siatki do tego jakieś mody na nowe zbroje/miecze/narzędzia i jestem happy :)

@Rickardo189 tylko że takie połączenie na dałoby zbyt dużo graczy. Pełno jest sv+g a jak są mody to mało ludzi chce ściągać paczki i lanczery... thx, czekam dalej

Opublikowano

Dobry ale naprawdę dobrze zrobiony bez lagów dopracowany serwer pvp ze skrzynkami tzn. jedna wielka mapa na, której są skrzynki z itemami dopasowanymi tak żeby nie było łatwo ale też nie trudno na początku oczywiście ekwipune żelazny jakies pluginy na ranking,topke na stronie www, klany itd. I żeby zrobić prot 4 chwile trzeba by było pograć. Ja marze o takim serwerze a tą chwile takiego nie ma:)

Opublikowano

@Revision342

Typ ma fajny pomysł, a dlaczego gracze by musieli ściągać paczki, jak chcesz z*******y serwer zrobić to masz 1. dobry pomysł, a coś jest ciężkiego w wykonaniu i napisaniu launchera, który będzie pobierał mody i je instalował automatycznie :)

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Konkretną mapę skyblock gdzie każdy dostanie wysepkę w powietrzu i razem z gildią będzie musiał się wszedzie dostać - także do innych.

...................\/...................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...