Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim świecie grać?

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Wszystko tylko nie serwery pvp. Na start możesz klasyczny serwer np Katahha bo musisz ogarnąć mechanikę gry a potem wydać 20zł i grać na pandorze. Jest o x3 łatwiejsza, ale musisz płacić około 8zł tak jakby abonamentu na tym serwerze.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Wszystko tylko nie serwery pvp. Na start możesz klasyczny serwer np Katahha bo musisz ogarnąć mechanikę gry a potem wydać 20zł i grać na pandorze. Jest o x3 łatwiejsza, ale musisz płacić około 8zł tak jakby abonamentu na tym serwerze.

Katahha - cała zawalona ludźmi. Pandora - nie nauczy się grać bo jest za łatwo + 20zł za wstęp oraz 2zł tygodniowo aby grać.

Zagraj na Zorza. Jest tam w miarę ludzi. Ewentualnie majuna bo to świat bez pvp(gracz nie może Ciebie zabić). Do gry polecam maga, ponieważ łatwo się nim expi.

Opublikowano

Polecam angielską wersje margonem. :) Server husaria jeżeli nie będziesz potrafił stworzyć postaci na Cronusie pisz pw ^^

Skoro będzie grał pierwszy raz to lepiej aby zagrał na polskiej wersji ;)

Opublikowano

A lepszy jest dla początkującego mag czy trop? Bo tropem w starych ruinach w tych podziemiach nie ubije tych szkieletów itd. ,a magiem je ubijam na lajcie

Opublikowano

Na większym lvl tropem lepiej a mag od chyba 130 lvl nie pamiętam zbytnio ale złużmy że od 130 mag to worek do bica a trop od wiekszego lvl rośnie w siłe na niskich lvl tropem cierzko sie expi gdzieś tak od 90 łatwiej idze a magiem to nie wiem zbytnio ale wiem że jest słaby to znaczy do tego 130 lvl dobry

gdzieś tak od 100 do 125 jest najlepsza klasą do pvp potem słabnie.

Opublikowano

Na większym lvl tropem lepiej a mag od chyba 130 lvl nie pamiętam zbytnio ale złużmy że od 130 mag to worek do bica a trop od wiekszego lvl rośnie w siłe na niskich lvl tropem cierzko sie expi gdzieś tak od 90 łatwiej idze a magiem to nie wiem zbytnio ale wiem że jest słaby to znaczy do tego 130 lvl dobry

gdzieś tak od 100 do 125 jest najlepsza klasą do pvp potem słabnie.

Ciężko to chyba się o słownik doprosić.

Każda profesja ma swoje atuty jak i wady, mag ścianka i do expa ideolo dobre eq i nawet pare lvl wyżej potrafi ścisnąć. W margonem do 20 lvl z leg eq jesteś w stanie ubić lajtowo.

W wakacje miałem tego pokaz 119p z 5 legami expi sobie lajtowo na kuźni a ja na 135 nie mogłem ubić ostatniej grupki.

graphic.png
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...