Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Veigar - malo spotykany?

M4Sell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo. Mam pytanie. Czemu Veigar jest teraz malo grany? Przeciez ilosc ap, którą może osiągnąć podczas rundy jest az przerażająca. Może ktoś wie? Wydaję mi sie, ze jesli ktoś ogarnie tą postac to jest kozak xD

70489962284954469327.png

Opublikowano

Veigar spoko Yordl, dobry i kosi... po prostu gracze uważają że im więcej wydasz na postać tym lepsza, a nie jest grany bo ludzie patrzą na aktualną mete! :)

Opublikowano

Ja nim nie gram np. bo jest za miękki na początku. Wbija we mnie Kha Zix i zdycham więc to mnie zniechęca.

Veigar jest też single target (jego Q i ult) więc ciężko nim carrnąć team fight jeśli enemy carry się pozycjonuje

Opublikowano

No tak ale podczas team fightu rzucasz w klatke, pozniej w i spamujesz q.. Jesli jeszcze sie nafeeduje na lini to po tym combo wystarczy, ze drużyna podobija. Papier to racja jest, ale dmg nadrabia. Zagralem nim już trochę normali, jeszcze trochę potrenuje nim grać i sprobuje rankeda. Pamietam jak zaczynalem swoją przygode z LOL'em to był bardzo popularny.

70489962284954469327.png

Opublikowano

1. Są lepsze postacie 

2. Banshee dość mocno go boli 

3. 0 escape , easy kill w przypadku ganku jeśli nie ma flasha 

4. średni waveclear 

5. Jak nie trafisz klatki to prawdopodobnie jesteś martwy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...