Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Petardy

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, mam sprawę chodzi mi o petardy, posiadam kredki dwie paczki i chciałbym je powystrzelać po prostu bo aż mnie korci i właśnie w tym problem, czy mogę puszczać petardy w tym miesiącu czy muszę poczekać aż do sylwestra żeby puszczać te petardy? druga sprawa to taka że słyszałem że petardy się "przeterminują" czy to prawda? posiadam petardy z tamtego roku i nie wiem czy mogę puszczać je normalnie ?

Opublikowano

Ja posiadalem peterdy z ubiegłęgo roku i normalnie strzelały 

Co do puszczania ich to niby możesz niby nie. Ja normalnie nimi strzelałęm i nic się nie stało xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Ja posiadalem peterdy z ubiegłęgo roku i normalnie strzelały 

Co do puszczania ich to niby możesz niby nie. Ja normalnie nimi strzelałęm i nic się nie stało xD

Ale co, strzelałeś nimi normalnie w listopadzie?

Opublikowano

październik/listopad bo troszkę ich było a puszczałem w takich miejscach jak przed sklepami na chodnikach przy ruchliwych ulicach przy szkołoach na blokach 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Ja już jak pisałem w innym poście wyrosłem z petard. Jedynie co na sylwestra trochę postrzelam i tyle. Raz miałem petardy co miały 2 lata i nic z nimi nie było, ale z petardami nigdy nie wiadomo. Kupisz nowe i Ci wypieprzą w łapie :D 

Jak chodzi o strzelanie  petardami to:

1. odpust - za dnia

2. wiadomo sylwester

3. musisz mieć 18 lat teoretycznie xD

4. strzelać takimi na które nie trzeba żadnego pozwolenia, nie jakieś mieszanki itp. 

Najlepiej w godzinach jak większość osób jest w robocie, nie w nocy. Tam gdzie nikt nie chodzi. Po co ktoś się ma przyczepić? np. jakaś straż miejska (coś może wymyślić) i każe Ci później płacić za zakłócanie porządku itd. Lepiej poczekać do sylwestra najlepiej xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...