Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Walking Dead

xVanith

The Walking Dead  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak długo będzie trwało TWD?

• Ten sezon będzie ostatni
    • Następny zakończy serię
    • Jeszcze kilka sezonów
    • Tasiemiec ;_;

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :) Nudzę się troszku, dlatego zrobiłem taką mini-ankietę... Kiedy według was zakończy się jeden z najlepszych seriali w historii? ^^ Ja obstawiam jeszcze 2-3 sezony :)

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Ja tak samo myślałem ze on jest prawdziwym naukowcem gdyby ta ankieta byłą wcześniej to bym odpowiedział 5 ew 6 seozn będzie ostatni ale tak na prawdę nie widać końca tego serialu.Cały czas jest akcja dlatego myślę że nie więcej niż 10 sezonów to będzie OK xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Dzięki za udział :) Według mnie, jeszcze z 2-3 sezony, jednak widać, że twórcy robią wszystko, by trwało to jak najdłużej :)

10f6fl5.jpg

Opublikowano

ref ;)

10f6fl5.jpg

Opublikowano

Od znajomego słyszałam, że mają być jeszcze z przynajmniej 3-4 sezony. Twórcy wiedzą, że TWD ma bardzo dużą oglądalność i będą na tym trzepali kasę, dopóki ludziom się nie znudzi, albo jeszcze dłużej. Mi to nie przeszkadza, o ile odcinki będą na poziomie ;)

sr94sh6m4f4h.jpg

,,When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground."

Opublikowano

Według mnie nie musi się to kończyć wgl, ale widać, że kończą się pomysły :)

10f6fl5.jpg

Opublikowano

No wiadomo. Ja jestem zdania, że lepiej zakończyć serial powoli i kiedy trzyma poziom, niż potem niech spadnie na dno i przez to oceny polecą na dół.

To tak jak z aktorami, nauczycielami itp. Najlepiej odejść w najlepszym momencie.

Benzadziejne zakończenie miało True Blood i to był serial HBO. No comment.

Opublikowano

Obyś się mylił. Jest to jedyny serial, który mogę polecić w oczekiwaniu na kolejny sezon GoT

Opublikowano

Coś myślę że te dziecko Lori i jej męża będzię miało wpływ wielki na lekarstwo:D

Opublikowano

Coś myślę że te dziecko Lori i jej męża będzię miało wpływ wielki na lekarstwo:D

Coś w tym jest. Powód zawsze się znajdzie, a z tego co pamiętam jest to jedyne ukazane w serialu nowo narodzone dziecko (podczas apokalipsy zombie).

Myślę też, że mimo wszystko to dziecko powinno się stracić w jakiś sposób (umrzeć, zostać porwane, cokolwiek), bo jakoś mi nie pasuje taki motyw w takim serialu.

Opublikowano

Według mnie tamten sezon był kozacki, a ten już coraz gorszy. Odcinki stają się coraz nudniejsze i panuje monotonia. 

//

Opublikowano

Mam nadzieję, że jeszcze będzie trwał i trwał. To jedyny serial, który mi się nie dłuży. Tematyka zombie nie nudzi, nie jest nużąca, bo zawsze można wymyślić coś ciekawego. Lubię i akcję w tym serialu, ale jako fanka survivali uwielbiam także odcinki, gdzie bohaterowie po prostu szabrują i przeszukują domy w poszukiwaniu potrzebnych im rzeczy. Chyba po prostu lubię ten świat apokalipsy. :>

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odswiezam, w lutym kolejne odcinki ^^

10f6fl5.jpg

Opublikowano

Serial świetny. Oglądam na bieżąco, ale szkoda, że Daryl w 3, 4, 5 sezonie już nie jest taki jak z początku /; Kto ogląda ten zrozumie.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...