Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę grać na starym rift?

Xanteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam strasznie malo fps na tej nowej mapce okolo 15-25 czasem mniej, otóż chodzi o to że chciałbym grać na starej mapce (mialem 30-50 fps stałe). Czy istnieje taka mozliwosc?

Opublikowano

Na starym mialem tylko 60-80 a teraz od 100 wiec jak wam spadly fps to polecam najpier pobawic sie ustawieniami graficznymi w lolu (na botach grajcie ...) a pozniej spamujcie ze fps wam spadaja ...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

raczej sie nie da bo wszystko co teraz jest, jest robione pod nowe sr a wątpię by rito chciało się robic to samo pod stare

Opublikowano

Moim zdaniem w niedalekiej przyszłości pewnie wyjdzie mod przywracający stary wygląd mapki tak jak było to w przypadku nowej mapki, jak była ona na PBE.

736181470940422997756.png

Opublikowano

Moim zdaniem w niedalekiej przyszłości pewnie wyjdzie mod przywracający stary wygląd mapki tak jak było to w przypadku nowej mapki, jak była ona na PBE.

Haha dobre. Serio dobre :D

No taak Riot się namęczył tworząc tą mapę to i będzie przerabiał starą mape tak aby nie kolidowała z tą nową? Riot co najwyżej co ma zamiar to zrobić tak aby nie było spadków fpsów. Sam osobiście mam te 35 fpsów na "Bez ograniczeń" a na starej miałem do 55 więc mi to nie przeszkadza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...