Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wentylator msi ge60

Drakula20101998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że jest tutaj jakiś użytkownik który jest mi w stanie pomoc a więc do rzeczy. Mam laptopa msi ge60 ~ I7, gtx660 i jest taki problem gdy gram to wiadomo wentylator cały Czas chodzi i slychac, jak już wykonuje jakieś lżejsze prace to wentylator słabo słyszalny a problem jest taki, kiedy włączam sobie film to wentylator jest bardzo cichy i po jakimś czasie 10-15minut wentylator zaczyna być głośny. Wydaje takie dźwięki jakby się włączal i wyłączal, przez jakąś sekundę jest cicho i znowu. Wie ktoś czym to jest spowodowane i cyz da się to zmienić. A i czy w tych laptopach można jakoś ustawić żeby pracowała cały czas kartka zintegrowaa albo dedykowana niezależnie od tego co robię?

Zbieram minusy

Opublikowano

Możesz wyłączyć GTX'a, ale on powinien się włączać tylko w aplikacjach 3D. A jeśli o wentylator chodzi - pewnie do jakiejś temperatury ma ustawione żeby był wyłączony, a potem się włącza. Normalne w lapkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...