Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Tabelek do Ttoolsex!

Codii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Szukam tabelek pod mysql do pluginu Ttoolsex. Tak to sa toolsy tirexa. Sa mi bardzo potrzebne wiec bardzo prosze o ich podanie. Nie piszcie ze nie mam licencji.

--

Opublikowano

Nie masz licencji, a MPCforum nie pomaga piratom ;).

Moja odpowiedz była pomocna? Kliknij napispng_wpwaara.png, a będę Ci wdzięczny ;).

Opublikowano

Jest to własność owego programisty, więc tabelek nie dostaniesz za darmo; a druga spr. to jest piractwo, które jest zakazane :)

Pozdrawiam Sloooowlyy <3

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Piractwo i to jeszcze gównianych toolsow ktore podjeb* xcraftersowi z wycieku kod ale to walic.W takim wypadku ci nie pomożemy ale łatwo na necie znalezc.

Opublikowano

Wiem, że dostane warna, ale co tam. Poświęcę się...

Właśnie tak wygląda MPC forum... Moderacja która nie trzyma się regulamiu.

1396198139-U945952.png

Według tabeli kar powinno być za 15 punktów i 14 dni ban czasowy.

No ale cóż..., jest wręcz przeciwnie. Piratom nic nie robimy, ale warnujemy, tych którzy trzymają się moralności i prawa.

Piractwo = kradzież.

Z tym trzeba walczyć, a nie popierać! Pełno pirackich pluginów od xCr oraz od TireXa. Spójrzcie na dział główny Minecraft! Co drugi wątek to "Launcher non-premium". W Minecraft nie ma czegoś takiego jak "non-premium"! To jest pirat - crack! Tylko, że w Polsce się tak utarło to słowo.

Myślę, że lepiej wytłumaczy to Burak.

Moderator szybciej dawaj to ostrzeżenie...

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem, że dostane warna, ale co tam. Poświęcę się...

Właśnie tak wygląda MPC forum... Moderacja która nie trzyma się regulamiu.

1396198139-U945952.png

Według tabeli kar powinno być za 15 punktów i 14 dni ban czasowy.

No ale cóż..., jest wręcz przeciwnie. Piratom nic nie robimy, ale warnujemy, tych którzy trzymają się moralności i prawa.

Piractwo = kradzież.

Z tym trzeba walczyć, a nie popierać! Pełno pirackich pluginów od xCr oraz od TireXa. Spójrzcie na dział główny Minecraft! Co drugi wątek to "Launcher non-premium". W Minecraft nie ma czegoś takiego jak "non-premium"! To jest pirat - crack! Tylko, że w Polsce się tak utarło to słowo.

Myślę, że lepiej wytłumaczy to Burak.

Moderator szybciej dawaj to ostrzeżenie...

Zgadzam się z panem wyżej. Niby często mówi administracja forum o kradzieży i często się dostaje za to warny, etc. Ale wiele razy widziałem temat "Szukam czegoś do gildii TiREX'a", a temat nie był NIGDY zamykany chociaż nawet i dlatego, że moderator się w nim wypowiadał.. 

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...