Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Do klasy A/S

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo Yo.

Co zrobić z tym cackiem? Wylosowało mi z karty którą dostałem za darmo (40 zł). Miałem jakiegoś farta? Dobrze trafiłem? Co z nim zrobić? Z tego co widzę w sklepie, trafiła mi się limitowana edycja ;>

post-1026160-0-22433300-1417200362_thumb.png

Opublikowano

No fakt, mistrzowski to on nie jest. Bez przesady, według mnie jest chociaż ciut unikalny. Nie jest już dostępna wersja ''All Terrain''. Gdzie ty masz Hatchback za IGC? Może sobie chociaż ładnie wyglądać w garażu.

post-1026160-0-89686900-1417202287.png

Opublikowano

Dobra. Po zaledwie 40 zł posiadam w garażu już aż 4 nowe samochody: Subaru WRX STI Hatchback, BMW Z4 (Limited), Dodge Viper SRT10 (Limited) i Pagani Zonda Cinque. Dodatkowo za ponad 2 tysiące ulepszyłem moją Mazdę wizualnie. Zostało mi 5.305 SB. Co z nimi zrobić?

@Edit Mogę prosić o odpowiedni build do Pagani Cinque?

Opublikowano

Pagani Zonda Cinque
Silnik: Żółty
Turbo: Niebieskie
Skrzynia: Żółta / Czerwona
Zawieszenie: Niebieskie / Zielone
Hamulce: Żółte / Zielone
Opony: Żółte

Pozostałe sb możesz wydać na inne auta lub paczki [bądź zachować]

f

Opublikowano

Opłaca się kupować pakiet z um. wyścigowymi 4 gwiazdkowymi? Jeżeli nie, to gdzie takowe zdobyć? Chyba kupie sobie boosta na IGC a resztę zostawię. Kupiłbym jakieś autko, ale części nie mam prawie wcale..

Mógłbym sobie kupić bodykita do Cinque, ale już bardziej by się opłacało kupić drugą Pagani i zrobić wesję wyścigową i dragową..

Opublikowano

Mam jeszcze 2 pytanka:

Opłaca się kupować karty na umiejętności wyścigowe (te 4 gwiazdkowe po 1000 SB)?

Czy Cinque jest topką w klasie A (tzn. czy robić go do 749)?

Opublikowano

Ups, pomyliły mi się Subaru :P

To drugie jest za IGC

Co do pytań:

Jeśli nie masz na co wydawać Boostów to możesz kupić te paczki z umiejętnościami.

Cinque lepiej spisze się w klasie S. W klasie A lepiej spiszą się auta typu Zonda F,Nismo czy Porsche 997

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Klasa E - Volkswagen Scirocoo na proste trasy

Nissan Silvia na kręte trasy

Klasa D - Chevrolet Cobalt SS na proste trasy

Mazda RX8 [lub RX8 '09] na kręte trasy

Setupy:

Volkswagen Scirocco

Silnik: Czerwony

Turbo: Żółte / Niebieskie

Skrzynia: Czerwona

Zawieszenie: Niebieskie

Hamulce: Czerwone / Żółte

Opony: Żółte

Nissan Silvia S15

Turbo: Żółte / Zielone

Skrzynia: Niebieska / Zielona

Zawieszenie: Czerwone / Niebieskie

Opony: Czerwone / Żółte

Chevrolet Cobalt SS

Turbo: Niebieskie

Skrzynia: Żółta

Hamulce: Czerwone

Opony: Żółte

Mazda RX8

Silnik: Czerwony / Zielony

Turbo: Czerwone / Żółte

Skrzynia: Czerwona / Niebieska

Opony: Czerwone / Żółte

f

Opublikowano

Elo. Co to za uwierzytelnianie? To jest te sprawdzanie konta? Nawet się nie dziwie, odrazu wywaliło mnie po wyścigu (nawet kart nie odebrałem), gdy jakiś typ jechał Silvią (na jakimś cheacie), bo jadąc takim samochodem niemalże natychmiastowo jechał (oceniam na 400 km/h) po czym uderzał we mnie, a ja wybijałem się i leciałem gdzieś do przodu.. Ziomek mógł jechać poza mapą, nawracał się i nas taranował. Nie dostanę bana nie?

Opublikowano

"Uwierzytelnienie jest czasowo niedostępne" - ban czasowy spowodowany sprawdzaniem Ci konta pod kontem używania cheatów.

Jeśli nigdy nie cheatowałeś, a jedynie teraz ten typek "nabił" CI dużą prędkość to nie powineneś dostać bana.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Elo. Co to za uwierzytelnianie? To jest te sprawdzanie konta? Nawet się nie dziwie, odrazu wywaliło mnie po wyścigu (nawet kart nie odebrałem), gdy jakiś typ jechał Silvią (na jakimś cheacie), bo jadąc takim samochodem niemalże natychmiastowo jechał (oceniam na 400 km/h) po czym uderzał we mnie, a ja wybijałem się i leciałem gdzieś do przodu.. Ziomek mógł jechać poza mapą, nawracał się i nas taranował. Nie dostanę bana nie?

Najlepiej w takim przypadku opuścić wyścig. Dając "nabijać sobie prędkość" i ukańczając wyścig - sam naraziłeś się na bana, bo nie masz jak teraz udowodnić, że nie jechałeś na speed hacku :)

W najgorszym wypadku może być ban, ale nie sądzę, za kilka godzin pewnie odzyskasz dostęp do konta.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...