Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki sposób wykonać nether serwerowy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy wie ktos jak zrobic nether tak jak na skkf lub podobny

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

U skkf, to jest robione autorsko,raczej musisz zapłacić żeby Ci ktoś to zrobił, bo za darmo nikt Ci tego nie zrobi. 

Opublikowano

Ale widzialem serwery gdzie to jest ale pisali ze to sie da zrobic pluginem darmowym

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Tworzenie biomów w TC nie jest wcale takie ciężkie... Dla mnie jest to sprawa banalna ale trzeba dobrze ustawiać borderbioms i inne tego typu. Nether też można skonfigurować dzięki temu pluginowi. Gdzie niegdzie na skkf jest płaski teren czyli cały netherrack jest na jednym poziomie, wystarczy wpisać, że na danym obszarze (pewnie to jest nowy biom) na być płasko czyli w linijce Replace wystarczy podać co ma się zamieniać na co i w jeszcze trzeba podać min i max od którego ma takie cuś występować. biom obsidianowy to też nie problem. Wystarczy stworzyć lub nawet przerobić istniejący już biom, zaminić podłoże na obsidian dodać, by struktury się na nim respiły i to wszystko. Jeśli pobawisz się TC przynajmniej miesiąc szybko go ogarniesz. 

Pozdrawiam

~Toxic325325

Opublikowano

a ma ktos z was gotowa taka paczke z nowymi biomami w netherze i na swiecie ? czy tam gotowy kod tego

Opublikowano

a ma ktos z was gotowa taka paczke z nowymi biomami w netherze i na swiecie ? czy tam gotowy kod tego

Mam na kopmie , ale coz google nie gryzie - jest ona ogolnodostepna C:.

Opublikowano

Ja Nie Moge znalezc wez wyslij Prosze

Mam na kopmie , ale coz google nie gryzie - jest ona ogolnodostepna C:.

Z Gory Dzieki

Opublikowano

I jak zwykle pierdola ze sobie cubix swoj generator napisal ...

Najzwyklejszy w swiecie Terrain Control + Paczka biomow i paru obiektow.

Powiedział ten co wie najwięcej... Generator terenu na SKKF jest w pełni autorski,a nie jakieś gówno jak jakiś Terrain Control.

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...