Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa button po zmianie kordów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, mam pytanie, chciałem sobie przenieść button (Ten w prawym dolnym rogu od Isu) jednak ku mojemu zdziwieniu po jego przesunięciu stał się nieaktywny, już nawet dałem pod niego inną grafikę bo myślałem że to może być przyczyną ale... bez skutecznie. Przez określenie "nieaktywne" mam namyśli że w żaden sposób nie można w niego kliknąć, nawet po najechaniu myszką nie pokazuje się tekst "Otwórz ItemShop".

Wiecie może jak to naprawić?

Opublikowano

jedynie kordy buttonu od is, jak jest na swoim miejscu, tzn tam gdzie są te buty, kolczyki, itd to buttony działają, a dam niżej to już nie działa, tak jakby samam ikonka tylko była

Opublikowano

@baran860 a ja mam pytanie bo ten przycisk item-shop został napisany w cliencie czy jeszcze kiedyś przy lepszysz wersjach game został dodany bo np chciałem go edytować w taki sposób by po kliknięciu na niego miałbym do wyboru item-shop [odstęp]  magazyn i tak przeglądam sobie odpowiednie pliki ;) i nie znalazłem odpowiedniej funkcji do tego więc wychodzi na to, iż zostało to  skomplikowane w src

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...